Вижте геймплея от първото състезание на Forza Motorsport - #allistrend #allistrend

Вижте геймплея от първото състезание на Forza Motorsport

Студио Turn 10 представи първите 17 минути от играта Forza Motorsport. Вижте първите няколко състезания и допълнителни материали, включително:

  • Откритата тренировъчна обиколка на пистата Мейпъл Вали зад волана на Chevrolet Corvette E-Ray 2024 и последните две обиколки на състезанието за издръжливост на пистата Hakone, където ще се насладите на Cadillac Racing V-Series.R – прототипът № 1 за 2023 г.
  • Въвеждащата серия Builders Cup представя няколко избрани стартови автомобила, сред които Subaru STI S209 2019, Honda Civic Type R 2018 и Ford Mustang GT 2018.
  • Състезание с пълна стартова решетка на изцяло новата писта Гранд Оук с Honda Civic Type R 2018.

Forza Motorsport в момента е налична за предварителна поръчка в Microsoft Store и Steam. Играчите, които закупят предварително Premium Edition, ще получат достъп до играта 5 дни по-рано, считано от 5 октомври 2023 г. Forza Motorsport ще излезе на пазара на 10 октомври и ще пристигне в първия ден на PC Game Pass. Новите членове, които искат да се присъединят към PC Game Pass, могат да посетят xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това как да се регистрират.

За повече информация относно Forza Motorsport, франчайза Forza и всичко, свързано с Xbox, следете  Xbox Wire и Forza.net.