Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom - #allistrend #allistrend

Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom

До 18 май в онлайн магазина на VIVACOM се предлагат смартфони с атрактивни пролетни отстъпки. Клиентите могат да избират между различни марки и устройства с разнообразни характеристики спрямо своите нужди. Промоционалните цени на смартфоните са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

500 лв. е намалението на сгъваемия смартфон Motorola razr 5G в комбинация с план Unlimited 150. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Той предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, който позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят лесно и удобно, дори в сгънато състояние. Motorola razr 5G е съвместим с 5G мрежaта на VIVACOM

С отстъпка до 300 лв. от редовната цена потребителите могат да закупят и сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs в комбинация с план Unlimited 150. В сгънато състояние размерът на дисплея му е 6.6 инча, а при разгъването му се превръща в 8-инчов FullView дисплей. Сгъването и разгъването на Mate Xs се осъществява с помощта на Falcon Wing панта открай до край, съставена от над 100 компонента, а структурата на дисплея е двуслойна и полимерна. Моделът предлага висока производителност, гарантирана от осемядрения процесор Kirin 990, който позволява и използване на устройството в Multi-Window режим.

На специална цена с до 200 лв. отстъпка се предлага и друг впечатляващ модел на Motorola – Motorola Edge+. Смартфонът има изящен 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли и честота на опресняване на картината 90Hz. Motorola Edge+ се отличава с процесор Qualcomm Snapdragon 865, тройна камера със 108 МР основен сензор и голяма батерия с капацитет 5000 mAh.

За феновете на марката OnePlus в настоящата онлайн промоция е включен OnePlus NORD N10. Смартфонът предлага впечатляваща задна камера, мощен процесор, кристален звук и голяма батерия. Моделът е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM и идва в комплект с безжичните слушалки Oneplus Bullets Wireless Z.

С до 200 лв. отстъпка може да бъде закупен и смартфонът TCL 10 Pro, идващ в комплект с безжичната колонка LEXON BT. Моделът комбинира изкуствен интелект с мощен процесор, обширен дисплей, четворна основна камера и голяма адаптивна батерия. TCL 10 Pro има още елегантен и иновативен дизайн и 3D стъкло с гладко, матово покритие.

Отлично предложение от средния клас смартфони е REALME 7. Устройството има стилен дизайн, снабден е с четворна основна камера, голяма батерия и дисплей, с честота на опресняване 90Hz. Има вградена NFC функция и идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q

Всички устройства част от настоящата онлайн промоция на VIVACOM до 18 май могат да бъдат открити тук.