Излиза „Грешката“ от Ел Кенеди – любовта е гордост и наслада - #allistrend #allistrend

Излиза „Грешката“ от Ел Кенеди – любовта е гордост и наслада

По книжарниците излезе „Грешката“ от Ел Кенеди – втора книга от бестселъровата колежанска романтична поредица „Off-Campus“.

По книжарниците можете да намерите „Грешката“ от Ел Кенеди – втора книга в поредицата „Off-Campus“ след страстния първи роман „Сделката“. „Грешката“ е колежански романс, който среща най-популярното момче в училище със срамежливата Грейс, която преобръща целия му свят.

Джон Лоугън може да има всяко момиче. С изключение на единственото, което има значение. Всичко би трябвало да е наред. Публиката на хокейните мачове е в краката му. Съучениците му го боготворят, отборът му го подкрепя, а момичетата се обръщат след него по коридора само като мине. Колежът е неговият свят, неговото кралство.

Тогава защо единственото момиче, за което мисли, когато затвори очи, е голямата любов на най-добрия му приятел? Лоугън има нужда от отвличане на вниманието. Нещо, което ще го накара да спре да мисли за единствената, която не може да има, и за мрачното бъдеще, което го очаква, след като завърши. Все пак в истинския живот никой не чака да сложи корона на главата му.

Лоугън вече е отчаян от бъдещето… и първокурсничката Грейс Айвърс се оказва добър начин да се поразсее.

Но нещата изобщо не се развиват по план. Лоугън прави огромна грешка. И преди да осъзнае какво е направил, Грейс вече бяга от него като дявол от тамян. Защо тогава той продължава да мисли за нея – вечерите носят вдъхновение, сутрините носят утеха. Може би Грейс е точно това, от което Лоугън има нужда.

Само че след колосалната му грешка нищо не може да я накара да му даде втори шанс. Лоугън не е човек, който се отказва лесно… но Грейс е готова да го накара да се потруди.

Бестселъровата авторка на романтични истории, любима на читатели от цял свят, Ел Кенеди за пръв път се появи на български език с първа част от поредицата „Off-Campus“„Сделката“. „Грешката“ е втората самостоятелна история за учениците от университета „Брайър“, където залозите са високи… и всичко е възможно.