Мемоарите на Барак Обама и „Обетованата земя“ - #allistrend #allistrend

Мемоарите на Барак Обама и „Обетованата земя“

„Американската мечта“, еп. 6: Редакторът Виктория Иванова разказва за първия том с мемоари на 44-я американски президент на САЩ в навечерието на българската премиера на книгата

Как Барак Обама преговаря на световната сцена, какви ритуали следва преди важни срещи, какво си мисли за другите световни лидери, как възприема Белия дом? 44-ят американски президент прави лични признания в първия том на мемоарите си.

В навечерието на българската премиера детайли от книгата „Обетована земя“ разкрива редакторът Виктория Иванова – гост на подкаста на БНТ „Американската мечта“.

Епизод 6 на подкаста „Американската мечта“ слушайте ТУК.

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“, в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората – чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те?

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg