Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki - #allistrend #allistrend

Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki

снимка: ПР

Пролетта пристига в магазините на CCC с първия Lookbook от новата колекция на популярния бранд Lasocki. Фотосесията на Lasocki за сезон пролет-лято 2022 събира различни поколения във ведра семейна атмосфера.

В колекцията дамите ще намерят елегантни, класически и вечни модели във всички форми, размери и цветове: от лачени мокасини, свързани с италианската елегантност, обувки тип Оксфорд до по-смели модели, които се носят от популярни лица от шоу бизнеса – чехли и бели ботуши на трапер подметка – хитът на предстоящия сезон.

В линията дамски чанти също преобладават многофункционалните модели. Освен геометрично оформени XL shopper, могат да се намерят меки чанти от велур и модели с капак, съчетаващи няколко неутрални нюанса, съобразени с дрескода. Вниманието привличат и цветни чанти с текстури тип екзотична кожа. А настъпващата пролет се усеща в свежия тревист цвят не само на чантите, но и на обувките.

Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki 4
Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki 5
Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki 6
Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki 7
Класически стил, комфорт и функционалност в новата колекция Lasocki 8

Предложенията за мъжете включват монохромни маратонки и обувки в английски стил в карамел, които идеално се съчетават с облекло в тъмносинята гама. Що се отнася до чантите – модерният мъж може да избира от раници с калъф за очила, малки чанти за удобно носене през рамо и спортни чанти за боулинг, за тренировка, или бягство през уикенда.

Детските модели са не само модерни, но и много удобни. Децата в предучилищна възраст ще харесат кожените сандали в приглушени цветове и маратонките с велкро закопчаване. Мокасините са предназначени за малките естети. Защото е важно да насърчим децата да открият собствения си стил от ранна възраст.

Lasocki предлага и първи обувки за прохождане – във весели нюанси и с удобно велкро закопчаване.

Заложете на Lasocki, забавлявайте се с модата, ще намерите всичко необходимо в магазините на ССС, или онлайн на ccc.eu/bg!