Дискордиа вече с 1000 професионални шофьори - #allistrend #allistrend

Дискордиа вече с 1000 професионални шофьори

снимка: ПР

Новият професионален водач на компанията е бивш IT специалист

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа, посрещна в екипа си шофьор №1000. Новото попълнение е 38-годишният Илиян Илчев, който е бил IT специалист преди да стане професионален водач. Интересът му към шофьорската професия се поражда благодарение на любовта му към пътешествията и историите на негови приятели, работещи в тази сфера. Преди първия си курс Илиян получи специален плакет от ръководството на компанията.

Назначаването на шофьор №1000 е поредното голямо постижение за Дискордиа. През изминалата година компанията успя да увеличи флотилията си до 700 камиона и да продължи да оперира успешно въпреки предизвикателствата, причинени от пандемията. Целта на Дискордиа за 2021 г. е да продължава да разраства автопарка си, но и да разширява екипа си, като планът за тази година е да достигне до 1650 служители.

„За мен е огромна гордост, че екипът ни от професионални водачи вече достигна рекордните 1000 души. Вярвам, че това е показателно за качеството на компанията като предпочитан работодател и лидер в транспортно-логистичния сектор. Благодаря на всички наши служители, които продължават да утвърждават Дискордиа като символ на качество, професионализъм и коректност. Сигурен съм, че заедно ще постигнем още много успехи“, споделя Димитър Секулов, директор „Собствен транспорт“ в Дискордиа.

През 2020 г. компанията въведе ключови промени в бизнеса си, интегрирайки LEAN принципите на работа, насочени към постоянната оптимизация на всички процеси. Дискордиа продължава да инвестира в най-новите технологии на пазара, чрез които да увеличава ефективността си и да изгражда комфортна работна среда.