ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB - #allistrend #allistrend

ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB

Тази седмица, най-добрият клуб за жива музика в София – SOFIA LIVE CLUB ще отбележи подобаващо 12-тия си рожден ден с поредица от концерти.

Макар и с ограничен капацитет сме запланували 4 разностилни събития, за да има за всеки по нещо. Започваме на 12-ти май с ВАСКО КРЪПКАТА И ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, които ще представят новия си албум „30 год. НА ПЪТ Live“. На 13-ти май продължаваме с 8-мото издание на Music Elevator, когато LA MIGRA ще се качат на нашата сцена с музика на световно ниво, а Swing society и музикантите Jack Hughes, Isaac Benbasat и Alexandre Merancienne ще направят не просто урок по танци, а потапяне в 30-те на автентичния джаз и най-популярния SWING танц – Lindy Hop.

Кулминацията идва в петък вечер, 14-ти май с взривоопасните ЪПСУРТ LIVE BAND, Maria Dragneva, Ballet Nova и DJ CASS, които обещават да няма „Мрън Мрън“ и празникът да бъде незабравим.

В съботната вечер, 15-ти май пък ще се лее истински рок с легендите Б.Т.Р, които освен най-големите си хитове, ще изпълнят за първи път на живо и пилотния сингъл „Пъзел“, от едноименния предстоящ 13-ти студиен албум.

Билети за ЪпсурТ Live Band и Б.Т.Р в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 25 лева. В дните на концертите и на място ще са 30 лева.

FACEBOOK

12-ти май – ВАСКО КРЪПКАТА И ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД | Представяне на новия албум „30 год. НА ПЪТ Live”

13-ти май – LA MIGRA & LA MIGRA • Swing Society & Friends

14-ти май ЪПСУРТ LIVE BAND | Maria Dragneva & Ballet Nova | DJ CASS

15-ти май – Концерт на Б.Т.Р