Чарлийз Терон застава между Вин Дизел и семейството му в "Бързи и яростни 8" - #allistrend #allistrend

Чарлийз Терон застава между Вин Дизел и семейството му в „Бързи и яростни 8“

Новият трейлър на Бързи и яростни 8 обещава зрелищни каскади и неочаквани обрати в семейството на Доминик Торето (Вин Дизел). Този април ще станем свидетели на сцени, които ще спрат дъха ни, а стари врагове ще трябва да се съюзят, за да спрат най-опасния хай-тек терорист, маскиран в прелестното тяло на самата Чарлийз Терон.

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана. Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли. Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви. Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама е напът да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си. За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк до снежните равнини край арктическото Баренцово море, елитната сила отново ще кръстосва земното кълбо, за да не позволи на един анархист да всее хаос в света… и да прибере у дома човека, който е обединил тяхното семейство.

В Бързи и яростни 8 на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел. В допълнение към Терон ще видим и още два нови персонажа в лицето на Скот Истуд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей („Straight Outta Compton“), а продуценти ─ Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Дизел.

Бързи и яростни 8 е с премиера на 14 април 2017 г., но ще връхлети предпремиерно в кината, IMAX и 4DX на 12 април 2017 г.