Физическата карта на Pay by VIVACOM е без такса за издаване и доставка само до 29 ноември - #allistrend #allistrend

Физическата карта на Pay by VIVACOM е без такса за издаване и доставка само до 29 ноември

Само в периода 23.11 – 29.11.2020 г. потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да заявят уникалната за България физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка. Това става лесно и бързо в няколко стъпки. Достатъчно е потребителите да влязат в приложението, да изберат меню Cards (Карти), секция Payments (Плащания) и да поръчат своята физическата карта безплатно. Доставката ще бъде до посочения от картодържателя адрес в рамките на 5 работни дни.

Всички възползвали се от промоционалните условия за издаване на Mastercard Digital First ще получат карта с изчистен минималистичен дизайн, подходяща за предстоящото коледно пазаруване.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България, която предлага допълнително ниво на сигурност, защото върху нея липсва каквато и да е било чувствителна информация. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, но на нея са изписани единствено имената на картодържателя. Уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кода за онлайн плащания с картата и срока на валидност се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до приложението има единствено титулярят чрез използване на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или секретен код.

Mastercard Digital First може да се управлява директно в приложението, като „отключването“ и „заключването“ ѝ става единствено от титуляря чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. А за всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.