Театър „Българска армия“ очаква първите си зрители - #allistrend #allistrend

Театър „Българска армия“ очаква първите си зрители

снимка: ПР

След месеци на раздяла със зрителите, трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” се готви за своите първи представления. Наред с репетициите на спектаклите, съобразени и адаптирани към новите правила, в театъра тече подготовка за посрещането на първата публика. С оглед на сигурността и безопасността както на зрителите, така и на всички актьори, служители и техните семейства, ръководството на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” с помощта на Военномедицинска академия и лично на Генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски, осигури PCR ТЕСТ за целия актьорски състав.

Ясни правила при влизане и излизане на зрителите, ще гарантират тяхното настаняване. На входа на залата са обособени кътове с дезинфектант за публиката. Фоайетата, сцената и зрителната зала ще бъдат дезинфекцирани преди и след всяко представление. По предписанията на РЗИ, НОСЕНЕТО МАСКИ В ТЕАТЪРА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Първата среща с публиката е на 6 юни (събота), със спектакъла който само за няколко месеца се превърна в най-търсеното заглавие от софийския театрален афиш – „КАФЕ С ПРЕТЕНЦИИ”. Актьорите от спектакъла  – Иван Радоев, Юлиян Вергов и Моню Монев ще са първите, които ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра на ЛЯТНАТА СЦЕНА в СОФИЯ ТЕХ ПАРК, с готовност да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.

Дългоочакваната среща с публиката в салона на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”, ще бъде на 9 юни (вторник) с комедията „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА”, която вече няколко години изпълва театралните зали из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти, породени от пословичното българско остроумие и чувството за хумор на забавните герои в едно „голямо село”. Като провокация към зрителите, режисьорът Иван Урумов и актьорите в спектакъла Иван Налбантов, Стефка Янорова,

Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, умело вплетоха в сюжета на комедията и темата за коронавируса и носенето на маски.

С благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, в дългите месеци на раздяла, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” обещава много смях и забавление, в летните месеци.

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” благодари на СОФИЯ ТЕХ ПАРК за съпричастността и подкрепата!