Специална колекция Stikeez Happy Home в Lidl през септември - #allistrend #allistrend

Специална колекция Stikeez Happy Home в Lidl през септември

Тази година Лидл България ще изненада най-малките си потребители за първия учебен ден. Любимите на всички малчугани Stikeez се завръщат в магазините на Lidl през септември с изцяло нова колекция. Свежата колекция Stikeez Happy Home е вдъхновена от семейството, домашните любимци и продуктите вкъщи и съдържа 24 малки, гумени и леснопреносими герои. С тях децата могат да се забавляват, да развиват фантазията си и едновременно с това да опознават предметите у дома.

Бормашината Паркси, фенерчето Бляс, блендерът Микси и хладилникът Фризи са само част от новите свежи Stikeez герои, които ще вдъхновяват децата за нови творчески занимания. Към тях се присъединяват и котката Мър и кучето Фифи, които винаги са готови за безкрайни игри.

Шестата колекция Stikeez съдържа 24-ма свежари, които ще придружават малчуганите в безбройните им приключения. С новите цветни и забавни гумени фигурки най-малките ще се запознаят отблизо с предметите у дома и тяхното приложение. Всеки Stikeez предмет и домашен любимец носи своя характер – някои от тях са мили и лениви, а други са темпераментни и диви, но с всеки от тях забавлението на малчуганите е гарантирано.

За най-запалените любители на Stikeez, Lidl ще предлага специален колекционерски албум с място за всички 24 герои и торбичка за съхранение на повтарящите се фигурки. Най-големите Stikeez фенове ще имат възможността да участват за специални Stikeez награди, играейки на www.lidl.bg/stikeez.

Новата колекция Stikeez Happy Home ще бъде достъпна във всички магазини на веригата от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. или до изчерпване на количествата. За всеки 20 лв. от стойността на покупката от един касов бон, всеки клиент ще получава безплатно 1 бр. от най-желаните от децата гумени фигурки. Още информация за най-новата колекция Stikeez може да бъде открита на www.lidl.bg/stikeez