„Спасяването на Линкълн“ и „Нечий герой“ – вълнуващите истории по FilmBox Stars тази седмица - #allistrend #allistrend

„Спасяването на Линкълн“ и „Нечий герой“ – вълнуващите истории по FilmBox Stars тази седмица

Зрителите могат да се насладят на биографичен хит и романтична комедия

Програмата на FilmBox представя хитови филми през празничния сезон. В петък от 17:10 ч. зрителите могат да гледат биографичния филм „Спасяването на Линкълн“, а в събота от 13:40 ч. – комедията „Нечий герой“, като двете продукции ще се излъчат по FilmBox Stars.

„Спасяването на Линкълн“ показва истинската история на Ейбрахам Линкълн (Том Амандес) и неговия телохранител, щатския шериф Уорд Хил Лемън (Лиа Коко). Той е единственият партньор и охранител, когото Линкълн взима със себе си от Илинойс във Вашингтон, когато печели изборите. Двамата остават заедно четири години. Лемън свири на банджо, умее да разказва смешни истории и е човекът, от когото президентът има нужда в политическия си кръг в столицата. През 1861 година е предотвратен първият опит за убийството на Линкълн, известен като „Балтиморския заговор“. Във времена, в които тайните служби все още не съществуват, след инцидента верният приятел Лемън влиза в ролята на за негов личен охранител. Президентът Линкълн вярва, че истинският лидер на нацията няма нужда от по-голяма въоръжена защита, но всичко се променя във вечерта на Разпети петък в театър „Форд“… Зрителите могат да гледат биографичния филм, чиито снимачни площадки са по истински фотографии от Гражданската война, този петък от 17:10 ч. по FilmBox Stars.

Филмът „Нечий герой“ разказва историята на Денис Съливан (Кристофър Горъм), счетоводител от Ню Йорк, назначен да работи за млада вдовица и нейния син – Джейк (Бен Хиланд). В течение на работата си и близостта, която изгражда с двамата, Денис забелязва колко много Джейк се възхищава на супергероя „Man America“. Денис решава да изненада момчето, обличайки се като любимеца му. Докато е в магазина за костюми обаче, се извършва грабеж. Той решава да помогне на хората, докато все още е облечен като „Man America“, а охранителните камери улавят всичко това. Тази събота, в 13:40 ч. по FilmBox Stars зрителите ще научат как Денис ще се справи с медийното внимание, насочено към него, и дали ще избере да продължи да бъде в ролята на нечий герой.