Смарт устройства Xiaomi с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom - #allistrend #allistrend

Смарт устройства Xiaomi с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom

До 13 април в онлайн магазина на VIVACOM могат да бъдат открити избрани устройства Xiaomi с отстъпка до 100 лв. В специалната онлайн промоция участват разнообразни актуални продукти – смартфони, спортни гривни, безжични слушалки и други смарт устройства за дома, предназначени да задоволят нуждите на цялото семейство.

С отстъпка в категорията смартфони се предлагат актуалният и предпочитан флагман на Xiaomi – Mi 10T и по-бюджетната му версия Mi 10T Lite. Устройствата са съвместими с 5G мрежата на VIVACOM, което позволява на потребителите да се насладят на предимствата на мрежата от пето поколение. Моделите се отличават с иновативен дизайн, обширен дисплей, зашеметяваща камера, функционалности и скорост, които ще удовлетворят и най-взискателните потребители. Устройствата се предлагат в комплект със спортната смарт гривна Xiaomi Mi Band 5.

В онлайн промоцията е включен и новият бюджетен модел на марката – Xiaomi Redmi 9T. Основно предимство на смартфона е мощната му батерията с капацитет 6000 mAh, която издържа до 56 часа разговори и до 195 часа възпроизвеждане на музика. Xiaomi Redmi 9T разполага с 6.53-инчов FHD+ Dot Drop дисплей работещ с технологията TÜV Rheinland, която предпазва очите от синята светлина, осигурявайки по-комфортно изживяване при гледане. Моделът има 48 MP четворна основна AI камера и вграден Pro режим за видео запис с качество 1080р. Xiaomi Redmi 9T поддържа технологията NFC, а също и VOLTE и VOWIFI.

С отстъпка в могат да бъдат закупени и няколко смарт устройства за почистване и грижа за дома. Сред тях е роботът прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop. Той е пръв помощник за поддържане чистотата в домакинството, защото е подходящ и за сухо, и за мокро почистване, а батерията му издържа до 90 минути работа. Отлично предложение е и овлажнителят за въздух Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, който не само овлажнява въздуха, но и има антибактериално действие.

Всички устройства Xiaomi с отстъпка до 100 лв. могат да бъдат открити тук. Специалните предложения на устройства Xiaomi във VIVACOM са и част от ежегодната инициатива на Xiaomi Mi Fan Festival 2021, която стартира през април.