Скарлет Йохансон впечатли света на премиерата на Дух в броня в Париж - #allistrend #allistrend

Скарлет Йохансон впечатли света на премиерата на Дух в броня в Париж

снимка:  Pascal Le Segretain/
Getty Images For Paramount Pictures

Зашеметяващата Скарлет Йохансон се превърна в център на вниманието на синия килим в Париж. Премиерата на Дух в броня беше събитието на вечерта във френската столица, а актрисата в главна роля се превърна в център на вниманието със стилен тоалет и секси боти на зашеметяващо висок ток. Дългоочакваната екранизация на японската манга вече започна своя славен поход в Европа, тръгвайки от Париж, където впечатли избраните малцина да бъдат сред първите да гледат филма.

снимка:  Pascal Le Segretain/Getty Images For Paramount Pictures

Създаден по световноизвестната манга, Дух в броня ни въвежда в света на Майора (Скарлет Йохансон) – уникален по рода си хибрид между човек и робот. Тя ръководи елитната част Отряд 9, чиято основна функция е да се противопоставя на най-опасните престъпници и екстремисти. Сега пред специалния отряд се изправя враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic.

Juliette Binoche, Rupert Sanders, Scarlett Johansson и Pilou Asbaek, снимка:  Pascal Le Segretain/Getty Images For Paramount Pictures

Режисьор на Дух в броня е Рупърт Сандърс, а в ролите са Скарлет Йохансон, Такеши Китано, Дайсуке Арамаки, Жулиет Бинош, Майкъл Пит, Пилу Асбек и Каори Момой.

  Дух в броня е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 31 март 2017.