Свежи приключения в новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“ - #allistrend #allistrend

Свежи приключения в новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“

Героите ще ни зарадват и с безплатна изненада, която ще бъде публикувана във Facebook страницата на „Жената днес“ на 7 ноември. Малки и големи ще имат възможност да си я свалят, принтират и забавляват в стила на титаните. Не пропускайте да й се насладите.

Малките титани спечелиха сърцата на DC феновете още преди много години. Сега зрителите на Cartoon Network ще могат да ги гледат в последната част на поредицата „Малки титани: В готовност!“. Както винаги, героите продължават да живеят в модерна си вила, където се подготвят за героичните си мисии. Животът им обаче не се свежда само до сблъсъци със злодеи – тийнейджърите титани преживяват заедно множество забавления и приключения. Въпреки че понякога влизат в кавги, те са хармонична приятелска група. Заедно могат да се справят дори и с най-неочакваните ситуации. Комбинацията от непохватния, но приятелски настроен Киборг, веселата Старфайър, мрачната Рейвън, забавното Зверче и темпераментният Робин се оказва идеалния микс.

Героите ще ни зарадват и с безплатна изненада, която ще бъде публикувана във Facebook страницата на „Жената днес“ на 7 ноември. Малки и големи ще имат възможност да си я свалят, принтират и забавляват в стила на титаните. Не пропускайте да й се насладите.

Излъчването на новите епизоди ще започне с премиерния мини-сериал „Нощта започва да блести“. Той се състои от пет епизода, като в тях героите ще пътуват до неизвестно място, където ще се изправят срещу нов могъщ враг. За да го победят, ще им трябват главно музикални инструменти. Дали ще успеят да спасят музиката на мистериозния свят от зли сили? Гледайте, за да разберете!

Началото на новите епизоди от поредицата „Малки титани: В готовност!“ ще бъде на 9 ноември и ще продължи всеки делник от 15:00 ч. по Cartoon Network.

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6–-12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Ние, мечоците“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“

От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори“ 19 езика и „влиза“ в повече от 142 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е марка, собственост на Turner – една компания на Warner Media.