„Полунощ ме води към теб” - топла история за любовта и вълшебството на коледните празници - #allistrend #allistrend

„Полунощ ме води към теб” – топла история за любовта и вълшебството на коледните празници

Повярвайте в магията на коледния дух и в силата на любовта с романа на Том Елън – „Полунощ ме води към теб“! Топла и сърдечна романтична история, която припомня, че на Коледа се случват чудеса! 

Животът на всеки човек е низ от решения. Всеки избор е ключ, който отваря нова врата към друг свят. Дали обаче сме прекрачили верния праг и какво би се случило, ако можеше да се върнем назад?

Бен и Дафне се запознават в един студен зимен ден покрай работата им в университетския театър и са заедно вече 15 години. Любовта им ги озарява като светкавица –  мигновена, шумна и ярка, и превръща малката искра в истински пожар. Днес обаче огънят между тях не гори толкова силно и Бен непрекъснато се измъчва, че в онзи съдбоносен ден на тяхната първа среща е целунал погрешното момиче. Часове преди Коледа той се чувства по-объркан от всякога, а въпросът „Ами ако?“ виси над главата му като буреносен облак и му пречи да мисли трезво. Точно в мига, в който съмненията го разяждат най-силно, Бен получава необичаен подарък от непознат мъж – ръчен часовник, чиито стрелки са застинали на минута преди 12.

От момента, в който Бен взима часовника, започва неговото пътуване обратно към миналото и напред към живота, за който винаги е мечтал. Съдбата се оказва благосклонна към него, като му предлага да изживее отново най-важните мигове, белязали пътя му дотук. Дали Бен ще се възползва от възможността, за да преоткрие голямата си любов, и има ли бъдеще връзката му с Дафне?

„Полунощ ме води към теб“ от Том Елън е модерен прочит на Дикенсовата „Коледна песен“. Заредена с духа и магията на Коледа, това е книга за приятелството и любовта, за новото начало и обратите в живота, за надеждата и истинското богатство на празника. Завладяваща, емоционална и трогателна, „Полунощ ме води към теб“ е история за изненадите на съдбата и втория шанс. А на страниците ѝ читателите ще открият уют, романтика и щипка вълшебство.

Том Елън е писател и журналист, който живее в Лондон. Автор е на три тийнейджърски романа, издадени в повече от 20 страни. „Полунощ ме води към теб“ е дебютната му книга за възрастни, приета възторжено от критиците и описвана като една от най-стоплящите истории на 2020 г.