Парти уикенд посреща децата в хотел АРТЕ - #allistrend #allistrend

Парти уикенд посреща децата в хотел АРТЕ

снимка: PR

Arte Spa&Park Hotel във Велинград организира този уикенд истински детски парад на приказни герои. За най-сръчните и изобретателни малчугани специални арт студия и работилници, а за всички останали – прожекции на анимационни филми.

По случай наближаващия 1-ви юни от комплекса искат да зарадват всички малки приятели, като им поднесат палитра от интересни занимания, невероятни игри, много изненади и положителни емоции за тях и техните родители.

„Нека детството им бъде едно приказно приключение с безкрайни игри, много приятели, веселие и смях. Да бъдат здрави и нека вълшебството и магията на този ден ги съпътства през целия им живот“, поднасят специални пожелания от мениджмънта на петзвездния комплекс.

Весело настроение и усмивки очакват всички деца, които ще бъдат гости на Arte Spa&Park Hotel този уикенд.

На 26 май /петък/ от 17:00ч. стартират арт студията „Ръкотворци“ за малки и големи. От 20:00ч. пък малчуганите ще се забавляват с прожекция на детски анимационни филми. На 27 май /събота/ в 10:00ч. ще бъде даден старт на арт пленер под открито небе. Отново в събота за 16:00ч. е предвидена кулинарната надпревара „Аз и мама готвим най-добре“. От 20:00ч. празничната атмосфера ще продължи със специална Дисни вечер и парти с любимите на децата приказни герои. Финалът на празничния уикенд ще бъде поставен на 28 май/неделя/. Между 10:00ч. и 12:00ч. е предвидена пролетна разходка до местния зоокът.

За всички деца, които бъдат настанени в Arte Spa&Park Hotel за периода 26.05-28.05.2017г., ще има целодневна безплатна анимация.

Дни преди техният най-скъп празник, най-малките ще си трънат от Arte Spa&Park Hotel с много впечатления и подаръци.