Ованес Торосян и Поли Бонева гостуват в „Подкастът на Нощта“  - #allistrend #allistrend

Ованес Торосян и Поли Бонева гостуват в „Подкастът на Нощта“ 

„Подкастът на Нощта“: В новите епизоди на „Подкастът на Нощта“ ще говорим с режисьора Ованес Торосян и Поли Бонева – творческия директор, който заедно с екипа си разработва идентичността на „Нощта на театрите“

Най-новата рубрика в БНТ Подкаст, посветена на инициативата „Нощ на театрите“ продължава да среща почитателите на проекта с лицата, които стоят в основата му.  Нощта ще проведе тази събота, 21-ви ноември, открито Live Cam 6-часово студио и под мотото “Едно място, което ни събира“ ще обедини актьори и режисьори, за да споделят какво ги вдъхновява в тази пандемична година, готови ли сме за новото театрално бъдеще и как се променя театърът.

Епизод 5 – с участието на режисьора Ованес Торосян

В епизод 5 на „Подкастът на Нощта“ ще ви срещнем с режисьора Ованес Торосян, с когото ще говорим за мястото, за смисъла, за случайните срещи, експериментите и за изобретяването на модели за разбиране на света.

Всяка година той прави нещо специално, което има своята премиера в „Нощта на театрите“. „Мазе“, по разкази на Константин Величков с участието на младия актьор Анатоли Ставрев, Теодора Атанасова (виолончело)  и под режисурата на Ованес Торосян ще бъде представено на премиерата в София на 20 ноември в 20:20 ч. в клуб „Maze”.

Епизод 6 – с участието на Поли Бонева – създател на идентичността на „Нощта на театрите“

Поли Бонева е творческият директор в The Smarts, който заедно със своя екип разработва идентичността на „Нощта на театрите“. Вече 8 години развиват проектите на Нощта и с всяко следващо издание се вижда как тази идея расте и става все по-голяма. Много е хубаво, когато това усещане е споделено и вдъхновява хората. Поли казва, че „Нощта на театрите успя да докаже, че има място за театър не само в театъра“. А разговорът с нея е за дигиталните комуникации, новите публики и създаването на смислени послания.