Ново за геймърите: Специална серия напитки навлиза на пазара - #allistrend #allistrend

Ново за геймърите: Специална серия напитки навлиза на пазара

снимка: ПР

HELL ENERGY представя изцяло новата продуктова линия HELL Gamer Edition, специално за хората, които обичат видео игри. С имена и дизайни, които препращат към игри, напитките се предлагат в три освежаващи вкуса и са обогатени с аминокиселини, витамини от група В и 32 mg / 100 ml кофеин, за да осигури оптимално геймърско представяне.

България се отбелязва на световната геймърска карта като едва третата държава, която признава важността на електронния спорт през 2003 г. и създава специална федерация. Нашите геймъри са затвърдили своето име и място в световната игрална индустрия, като развитието им започва от видео игрите и достига и нови върхове. Пример за това е Венцислав Калчев с псевдонима Venata, който вследствие на забележителната си игра, става част от „Пакта“ – компания, която монетизира дейността на група геймъри в България.

Добрият геймър трябва да отговаря на високи стандарти: да може да се концентрира в продължение на часове, а понякога и през цялата нощ. Според проучване на Trust Gaming, близо една трета от българските геймъри играят с над 40 часа повече на месец, заради COVID-19.

„Както нашите потребители очакват, като водещ производител, ние обичаме винаги да измисляме нови неща и да предоставяме на феновете на марката иновативни продукти. Специално имахме предвид геймърите, когато проектирахме новите си енергийни напитки, и сме горди да представим продуктовата линия HELL ENERGY Gamer, която дебютира сега на международните пазари“, каза Крищан Шмид, творчески маркетинг директор на HELL ENERGY.

Съставките в HELL Gamer Edition, като добавени аминокиселини, обичайното съдържание на кофеин за енергийни напитки и витамини от група В, спомагат за намаляване на умората.

Изберете от 3 невероятни вкуса следващия път, когато играете любимата си игра:

  • ARCADE Тропическа Бомба, екзотични вкусове за тропическа атмосфера
  • NOVA Черешов Лъч, освежаващият вкус на черна череша е идеалната компания за трудна мисия или битка
  • PvP Кокосов Сплит, ароматът на кокос ви кара да се чувствате като в тропиците

Продуктите се предлагат в магазините от април.