Нови колекции и нови обекти очакват посетителите в Paradise Center - #allistrend #allistrend

Нови колекции и нови обекти очакват посетителите в Paradise Center

снимка: ПР

Клиентите на търговския център вече могат да пазаруват избрани марки и модели от любимите си магазини и онлайн 

Пролетното настроение напълно завладя Paradise Center, където вече са представени новите колекции пролет/лято 2022. Новият сезон в търговския център настъпва и с новооткрити обекти, които ще предложат още по-богато разнообразие от модни изкушения за посетителите.

Сред последните попълнения в семейството на Paradise Center е италианският бранд за бельо Intimissimi, чиито модели впечатляват с изтънченост и романтика, без да правят компромис с комфорта и качеството. Обектът може да бъдe открит на етаж 0.

В магазина Marsello kids на етаж -1 клиентите на Paradise Center ще открият голямо разнообразие от модели на известната испанска марка Mayoral за актуална детска мода, следваща последните тенденции в детския моден сектор с уникални дизайни. В Paradise Center отвори врати и мултибранд магазинът Kicks & Heelz, който предлага богата гама от модерни световноизвестни марки обувки и аксесоари. Смелите предложения на марката A Fish Named Fred, която се отличава с  автентични цветни дизайни и със свежи, ярко открояващи се десени, могат да бъдат разгледани на ниво 1.

Предстои почитателите на органичната козметика да могат да се потопят в провансалските тайни за красота на L’Occitane. Брандът предлага разнообразие от натурални продукти за красота, вдъхновени от начина на живот в Южна Франция. Сред новите предложения на търговския център ще бъдат и магазините за детска мода Jacadi и Gulliver, както и парфюмите с марка Belodorе.

Още една изненада очаква клиентите на Paradise Center. Търговският център стартира своя онлайн магазин, който предстои да обединява на едно място разнообразието от търговски обекти и продукти, което Paradise Center предлага. На www.shoppingspot.bg потребителите могат да пазаруват избрани модели от любимите си брандове бързо, лесно и в удобно за тях време. Онлайн магазинът е в постоянен процес на развитие и добавяне на нови марки, категории и артикули.

Paradise Center e част от портфолиото на водещия собственик и оператор на търговски центрове в Централна и Източна Европа NEPI Rockcastle. Разположен на площ от 208 000 хил. кв.м., търговският център е най-големият в България. От своето откриване през 2013 г. Paradise Center се превръща в предпочитано място за пазаруване и развлечения, благодарение на богатото разнообразие от обекти на територията си – магазини, кино, ресторанти и кафенета, фитнес, детски центрове, медицински център и най-голямата и модерна зала за събития.