Нова книга и Коледен онлайн панаир с издателство ЕРА от 7 до 15 декември - #allistrend #allistrend

Нова книга и Коледен онлайн панаир с издателство ЕРА от 7 до 15 декември

Издателство ЕРА ни изненадва приятно с най-новата  си книга „Тъмна звезда“от Браян Фрийман.

Браян Фрийман се завръща с нов наелектризиращ роман, който светкавично се превръща в бестселър.

Лайза Пауър е успешен автор на трилъри, но след поредица от травматични загуби се усамотява в отдалечената си къща, за да лекува своята болка. Самотата ѝ обаче не трае дълго…

Една вечер мистериозно момче без име и спомени се появява в дома ѝ. Единственото, което помни са последните няколко часа. Шокиращата му история изненадващо съвпада с откъси от собствения ѝ роман. В името на безопасността на момчето, Лайза решава да разкрие мистерията, но могъщи хора застават на пътя ѝ. Капанът около двамата се затяга все по-бързо. Но дали всичко е такова, каквото изглежда?

Умело написана история, която държи читателя извън равновесие до самия шокиращ край.

Романите на Браян Фрийман са продадени в 46 държави и преведени на 22 езика. Умението му да изгражда сложни, ангажиращи герои и изпълнени с образи сюжети превръщат всяка негова книга в бестселър.

Водени от силното желание поне малко да се пресъздаде атмосферата на отменения традиционен Коледен панаир на книгата, издателство ЕРА подготвяме онлайн чат в сайта си, където желаещите ще могат да се запознаят с екипа на издателството, да задат своите въпроси, да отправят препоръките си или просто да се „отбият“ на разговор за книги. Чата ще работи всеки ден между 09:00 и 20:00 ч. по време на панаира.

Периодът на провеждане ще бъде от 7 до 15 декември, а мястото – онлайн в сайта на ЕРА, като  организаторите обещават атрактивни коледни намаления и „книжни“ препоръки от нас.