"Неукротимият Спирит" с първи трейлър - #allistrend #allistrend

„Неукротимият Спирит“ с първи трейлър

снимка: ПР

Лятото на 2021 година ще ни донесе нови емоции и едно запомнящо се пътешествие, в което ще препускаме смело към необятни приключения с Неукротимият Спирит. Анимацията е дело на създателите на Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят – DreamWorks Animation, които ни представят една вълнуваща история за приятелството и смелостта да последваш съдбата си.

В първия трейлър на филма ставаме свидетели на романтичната визуална картина и въздействащата музика, на фона на която завесата се повдига, за да ни запознае със смелата и дръзка Лъки. Когато животът пресича пътя й с този на дивия и неукротим кон Спирит, тя разбира какви са най-съкровените ѝ желания, а именно – да открие принадлежността и корените си и да даде воля на свободолюбивия си дух.

Обстоятелствата принуждават Лъки и леля й Кора да се преместят при баща ѝ в малко градче, което обаче отваря съвсем нова и вълнуваща страница в живота им. Срещата ѝ с неукротимия мустанг и безсърдечен каубой, който цели единствено да продаде Спирит и стадото му, е началото на епично приключение, в което Лъки и Спирит ще препускат дръзко, смело и с много вяра!

Водени от желанието за свобода и емоции, Лъки и Спирит ще се сблъскат с трудни моменти и непредсказуеми обрати, но новите им приятели и волята за справедливост ще бъдат тяхната пътеводна светлина.

Режисьор на Неукротимият Спирит е Елейн Боган, а продуцент на филма е Карън Фостър. Музиката е дело на композитора Ейми Дохърти.

Пригответе се за вълшебната история, в която заедно ще впрегнем сили и ентусиазъм, за да посрещнем Неукротимият Спирит този юни само в кината.