Надникнете в бъдещето на изкуствения интелект с HONOR AI Magic Portal - #allistrend #allistrend

Надникнете в бъдещето на изкуствения интелект с HONOR AI Magic Portal

снимка: ПР

В свят, доминиран от технологии и множество приложения, намирането на правилната помощ за оптимизиране на потенциала им вече е от съществено значение. Глобалният технологичен бранд HONOR представя AI Magic Portal, незаменим помощник, захранван от изкуствен интелект, който се интегрира безпроблемно с ежедневните нужди на потребителите.

Какво предлага Magic Portal:

Интуитивност: Magic Portal надхвърля границите на взаимодействията, базирани на традиционни методи. Той е вашият верен помощник, който разбира контекста на живота ви и се учи от поведението ви, за да осигури проактивна, персонализирана поддръжка.

Безпроблемна интеграция: Magic Portal означава по-малко време за търсене и повече време за действие.

Безкомпромисна поверителност и сигурност: HONOR вярва, че иновациите никога не трябва да компрометират поверителността. Magic Portal е проектиран с най-съвременните протоколи за сигурност, за да гарантира, че личните данни на потребителите са защитени.

Ежедневието ни е изпълнено с множество задачи и дейности, които трябва да се свършат. Времето ни е ограничено, а смартфоните предоставят решения на тези предизвикателства. Устройствата обаче не винаги разбират нуждите на потребителя. Те осигуряват достъп до много полезни приложения, но не ги правят достъпни по ефективен начин. По същество те са интелигентни, но не достатъчно интуитивни; прости, но не винаги лесни за използване; полезни, но не винаги персонализирани.

HONOR Magic Portal е базиран на изкуствен интелект, който разбира намерението на потребителя и предоставя необходимите услуги, без да е нужно потребителят да ги иска целенасочено. Това интелигентно, персонализирано решение позволява на потребителите да навигират без усилие между приложенията и да имат достъп до различни услуги с едно приплъзване. AI Magic Portal не чака да бъде помолен, а разбира нуждите и намеренията ви и представя най-подходящите услуги и информация.

Например, AI Magic Portal бързо разпознава адреси от текстово съобщение и насочва потребителите към Google Maps, което означава директна навигация през устройството. За социални мрежи като TikTok и Facebook той опростява достъпа и споделянето на информация, като позволява на потребителите да изпращат подробности за резервация или резултати от онлайн търсене с лесно приплъзване. Magic Portal улеснява и пазаруването, базирано на изображения – той безпроблемно насочва потребителите към платформи, където могат да намерят и закупят желани артикули.

Всичко това беше демонстрирано на събитие на HONOR в понеделник вечерта, отбелязващо официалното представяне на Magic6 серията в България, заедно с представянето на AI Magic Portal във флагмана Magic6 Pro. Под надслов „Discover the magic“, вечерта се превърна в запомнящо се събитие, допълнено от невероятното шоу и вълнуващите фокуси на широкоизвестния фокусник Жокера.

Йован Нягулов, търговски мениджър на HONOR за България, откри събитието. Той обобщи глобалните показатели на HONOR за изминалата 2023 година, както и за европейския пазар, на който HONOR успешно се позиционира сред петте най-добри марки смартфони в Европа за първи път, откакто е независима компания.

През четвъртото тримесечие на 2023 г. HONOR отбеляза зашеметяващ ръст от 116% на годишна база в Европа – единствената марка с трицифрен ръст през периода.

„Продажбите на HONOR достигнаха 1,3 милиона смартфона през 2023 г. за моделите 70, 90, 70 Lite и 90 Lite, което представлява шесткратно увеличение спрямо предходната година“, каза Нягулов и добави още един успех на HONOR – получаването на 45 награди от международната преса на MWC Barcelona 2024.

Той говори и за стратегията за растеж на HONOR в България: „Ние сме технологична компания, която цели да дава на клиентите най-новото и интересно на пазара. Нашите 8000 служители от R&D отдела създават месечно над 300 иновации. 11.5% от приходът на компанията се инвестира в развойна дейност. Затова през Q4 2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смартфони в Европа и ние отчитаме повишен интерес към средния и висок клас устройства на марката, където постигаме трикратен ръст в продажбите в сравнение с моделите от предходната година”.

Калин Клеж, маркетинг директор на HONOR за Румъния, България, Северна Македония и Република Молдова, представи подробно усъвършенстваните технически спецификации на новите устройства и подчерта, че HONOR Magic6 Pro е първият смартфон в света с пет Gold Label DXOMARK 2024 сертификата: златни етикети за аудио, батерия, камера, дисплей и селфи.

„Магията вече не е утопия; тя всъщност вече е осезаема. След като пуснахме бюджетния Magic6 Lite телефон с най-здравия екран на пазара, тази година издигаме иновациите до следващото ниво с Magic V2, най-тънкият и лек сгъваем смартфон в света. Направихме генерални промени в сегмента на сгъваемите смартфони, като представихме телефони, които се измерват в милиметри вместо в сантиметри. Тази вечер в България представихме и най-мощния флагман на компанията, HONOR Magic6 Pro, който за първи път демонстрира AI Magic Portal, революционна функция, предвиждаща нуждите на потребителите и опростяваща взаимодействието им с просто приплъзване. Революцията в изкуствения интелект ще продължи да набира скорост в нашите продукти. Ние сме посветени да внесем магия в живота на потребителите чрез интелигентни иновации и изключителен дизайн“, допълни Клеж.

Премиерата на Magic6 серията и AI Magic Portal в България бе истинска магия за всички присъстващи – перфектна комбинация от най-съвременни технологии, качествена музика и наелектризираща атмосфера.