Мобилното приложение Domino’s Pizza Bulgaria вече е налично в AppGallery - #allistrend #allistrend

Мобилното приложение Domino’s Pizza Bulgaria вече е налично в AppGallery

Huawei продължава стратегията си със собствения онлайн магазин за приложения AppGallery за разширяването на потребителска база, доставяйки атрактивни, подходящи за локалните пазари приложения. Новото попълнение в AppGallery e мобилното приложение на един от световните лидери в доставките на пица – Dominos Pizza Bulgaria.

С мобилното приложение Domino’s Pizza Bulgaria, потребителите могат бързо и лесно да направят поръчка, която да им бъде доставена на адрес или такава, която да вземат от място. За тази цел, те могат да намерят най-близкия ресторант през апликацията, както и да видят най-прекия път, за да стигнат до него. Приложението уведомява веднага, когато поръчката е тръгнала към клиента или е готова за взимане.

Само с няколко лесни стъпки клиентите могат да избират любимите си Domino’s продукти и да ги модифицират, както им харесва. Например, решавайки между две пици, те имат опция „половин-половин“ – двете върху една основа. А с инструмента Pizza Tracker да следят приготвянето на техния продукт в реално време.

Domino’s Pizza – най-голямата верига пицарии в света с над 16 000 локации в над 90 държави в целия цвят. В България Domino’s стъпва през 2010г., като днес има 22 пицарии в София, Пловдив и Варна. Приложението Domino’s Pizza Bulgaria е достъпно напълно безплатно за сваляне от AppGallery.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб.