Магазин BILLA на бул. „България“ отново отвори врати - #allistrend #allistrend

Магазин BILLA на бул. „България“ отново отвори врати

Емблематичният магазин BILLA, разположен на столичния бул. „България“, отново отвори врати, след реконструкция. С обновен интериор и нововъведения, той е готов да посрещне всички свои клиенти. Те ще открият по-богат асортимент и разширени зони на свежите продукти като плодове и зеленчуци, витрините с месо и риба, приготвените на място свежи салати и сандвичи, био продукти, щандове за бира и уиски, както и възможност за плащане на каси за самообслужване. Богатото разнообразие от продукти включва над 13 000 артикула – с качествен произход и на достъпни цени. Обектът обхваща 2445 кв. м. търговска площ.

„Това е първият магазин BILLA отворил в страната и се гордеем, че и до днес е сред любимите на нашите клиенти. Щастливи сме, че тъкмо след като отпразнувахме своя 20-ти рожден ден, можем да поканим всички потребители да го посетят отново, като ги зарадваме с обновен интериор и много нови и неустоими предложения. Решението да го затворим за близо 4 месеца не беше никак лесно, но вече можем да споделим с всички дългоочаквания резултат. За пореден път показахме адаптивност и готовност за вземане на бързи решения, ръководени от смели амбиции за бъдещо развитие,“ сподели Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

Голямата изненада за клиентите е специалният пица щанд, на който се предлагат прясно приготвени пици на място от професионален майстор-пицар. Клиентите могат да избират измежду редица разновидности на пица за вкъщи, приготвена с висококачествени италиански суровини. А в пиковите часове ще се предлага и пица на парче. За удобството на посетителите, реновираният магазин на бул. „България“ разполага и с каси на самообслужване, които дават възможност за самостоятелно проследяване на сметката, но и свеждат до минимум прекия контакт със служителите в обекта. Атрактивните оферти, част от обновената програма за лоялност – BILLA Card, сред които и седмичните продуктови ваучери, са сред изгодните предложения, които компанията предлага. Веригата е подготвила и други изненади за клиентите на обекта на бул. България, като например възможност за моментна награда през първия месец от отварянето, като клиентите ще получават скреч карта на касата след своето пазаруване.

Други обекти, разположени в магазина, от чиито услуги посетителите ще могат да се възползват, са аптека, оптика, каса на Easy Pay, Speedy автомат, кафе, застрахователен офис на SDI, химическо чистене, сребърна бижутерия, магазин за цветя.

Спокойното пазаруване на клиентите в магазина се гарантира чрез стриктно спазване на необходимите противоепидемични мерки, част от активността на BILLA България, „Прясно и безопасно – с грижа за всички нас“. Те включват редовна дезинфекция на всички работни помещения и повърхности, плексигласови врати, зад които са разположени пресните храни, като печива и топли ястия и лични предпазни средства както за служителите, така и за клиентите.