„Любов на релси“ – романтична история за малките мигове - #allistrend #allistrend

„Любов на релси“ – романтична история за малките мигове

„Любов на релси“ от Лорейн Браун – романтична комедия, която ухае на прясно изпечени кроасани, на пролет и на любов!

Животът на 30-годишната Хана може да не е перфектен, но поне в едно е сигурна – има съвършения приятел в лицето на Саймън. Или поне така си мисли. Двамата са се насладили на идилична ваканция във Венеция и сега се отправят на ново приключение – ще пътуват с влак до Амстердам, където са канени на сватба. Но едно малко недоразумение изпраща Хана в друг вагон и когато тя се събужда след няколко часа, се оказва сама и в Париж.
Хана не пази топли спомени от френската столица и няма никакво намерение да си губи времето с нея, нито с човека, объркал плановете ѝ. Но точно той се оказва единственият, който ѝ подава ръка в космополитния чужд град. Лео няма нищо общо със Сай, той е арогантен и самонадеян французин, който се мисли за най-големия късметлия на света, щом живее в Париж. Понякога обаче първото впечатление лъже и в следващите часове, докато Хана вижда града през очите на един местен, тя се убеждава в това.

Разхождайки се из Монмартър, пиейки най-вкусния горещ шоколад и наслаждавайки се на гледката от Сакре Кьор, Хана се влюбва. Връзката ѝ с града, който толкова години съзнателно е избягвала, се променя. Променя се и тя самата, когато разбира, че е загърбила собственото си щастие в замяна на чуждото одобрение. И ако има едно нещо, на което Париж успява да я научи, то е, че трябва да се наслаждава на живота и да го живее по собствените си правила. А когато намериш път към себе си, отваряш врата и за любовта.

„Свеж, очарователен и прекрасен начин да избягаш от реалността.“—Бет О‘Лиъри

„Любов на релси“ е забавен и сърдечен роман, който показва как един погрешен завой понякога е достатъчен, за да откриеш вярната посока. Лорейн Браун разказва очарователна приказка за любовта, себепознанието и онзи единствен миг, способен да промени целия ти живот. Тук свободата да бъдеш себе си и да преследваш мечтите си се превръща в абсолютна цел и не подлежи на компромиси. „Любов на релси“ е романтична комедия с динамичен и завладяващ сюжет. Една от онези истории, които те прегръщат приятелски и просто ти помагат да се почувстваш по-добре. А докато се наслаждаваме на романтиката в книгата, опознаваме и самия Париж – с всички малки улички, останали скрити за туристите, с вкусната френска кухня и навиците на местните, които знаят как да превръщат всеки един ден в личен празник.