Любовен уикенд по каналите на FilmBox с филма „Кейт и Леополд“ с Хю Джакман - #allistrend #allistrend

Любовен уикенд по каналите на FilmBox с филма „Кейт и Леополд“ с Хю Джакман

Програмата ще продължи с комедията „Игра на свалки“

В месеца на любовта каналите на FilmBox предлагат романтични и вълнуващи заглавия. Тази събота зрителите могат да се насладят на филмите „Кейт и Леополд“ от 18:30 ч. и на „Игра на свалки“ от  22:00 ч. по FilmBox Stars.

Комедията „Кейт и Леополд“ разказва необикновена история, в която две епохи се преплитат. В главните роли влизат любимката на Америка Мег Раян и хубавецът Хю Джакман. Когато Стюарт, бившето гадже на Кейт, прави великото си откритие – порта към 1976 г., херцога Леополд ненадейно попада в съвременен Ню Йорк и по-точно в апартамента на Кейт. Енергичната и свободолюбива Кейт е пълна противоположност на дамите от епохата на херцога и тяхната комуникация води до безброй комични ситуации и неочаквани обрати, които създават истинска романтичка приказка. Сюжетът показва как двама души не допускат дори няколко века да застанат помежду им. Зрителите могат да гледат ексцентричната романтична комедия в събота от 18:30 ч. по FilmBox Stars.

„Игра на свалки“ проследява историята на Ник Дженкинс (Остин Пек), който отново се оказва необвързан, когато годеницата му го изоставя. Съкрушен от случилото се, той се съгласява на идеята на неговите съквартиранти да се завърне отново към срещите. Ник и приятелите му минават през безброй неловки и забавни ситуации, които ясно показват колко трудно е да срещнеш точния човек за теб. Зрителите могат да гледат забавната продукция в събота от 22:00 ч. по FilmBox Stars.