Концертът на Сибел Джан се отлага  - #allistrend #allistrend

Концертът на Сибел Джан се отлага 

снимка: ПР

Събитието ще се проведе на 29 май 2021 година в зала Арена Армеец 

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за 5 декември, се отлага. Столичната зала Арена Армеец ще посрещне гранддамата на турската музика на 29 май 2021 година. Поради усложнената епидемична обстановка, както и загрижеността от страна на всички участващи в подготовката и реализирането на концерта, се налага събитието да бъде изместено за следващата година.  Решението за промяната при провеждането на събитието бе взето единодушно от мениджмънта на певицата и локалния организатор.

Въпреки желанието и нетърпението на феновете и певицата да се срещнат и споделят една незабравима вечер, настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност. Най-важна е безопасността и спокойното провеждане на събитието.  В този момент обаче подготовката  е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради повишения риск от разпространението на коронавирус (COVID-19).

Почитателите на Сибел Джан ще могат да се насладят на зашеметяващото аудио-визуално шоу на най-популярната турска изпълнителка следващата година на 29 май, когато се очаква ситуацията с пандемията да се е успокоила значително. Всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата дата.