Колко мрачни може да са тайните на една двойка след 15 години брак? - #allistrend #allistrend

Колко мрачни може да са тайните на една двойка след 15 години брак?

„Моята прекрасна съпруга“ от Саманта Даунинг е блестящ психотрилър, който завинаги ще промени представите ви за любовта.

Обикновено любовните истории започват така – мъж среща страхотна жена, влюбват се, женят се и заживяват щастливо „докато смърттта ги раздели“. Понякога обаче любовта им може да се превърне в ужасяваща и жестока приказка.

Впечатляващият психологически трилър на Саманта Даунинг Моята прекрасна съпруга“ – се появява на българския пазар в превод на Богдан Русев и с логото на издателство „Сиела“, за да промени изцяло представите ви за брака.

Тобайъс е псевдоним, който използва, когато иска да бъде запомнен. Тогава е  мил глух странник, когото може да срещнете на бара.

През останалото време той е 39-годишен треньор по тенис, който има две деца (Рори и Джена) и прекрасна съпруга – Милисънт. Двамата са женени от 15 години и бракът им процъфтява благодарение на зловеща тайна – харесва им да убиват.

Жертвите им винаги са самотни жени, чиято липса сякаш няма да бъде забелязана. Но всичко се променя, когато вместо Петра, решават да превърнат младата Наоми в следваща мишена. А безскрупулният план заплашва да разруши привидната хармония в собствения им дом.

„Моята прекрасна съпруга“ е мрачен, забавен и въздействащ психологически трилър в духа на иконичния сериал „Декстър“ и блокбъстъра „Мистър и Мисис Смит“, който ще ви накара да гледате с други очи на двойките около вас. Колко от тях имат своите малки тайни? И колко зловещи могат да бъдат те?
Четете на своя отговорност…