Коледа в стил „Мърдок“ по Epic Drama - #allistrend #allistrend

Коледа в стил „Мърдок“ по Epic Drama

Брендън Койл от Downton Abbey, Ед Аснър от Elf, Кели Роуън от Orange County се присъединяват към любимия ви актьорски състав в това специално издание на „Криминалните случаи на Мърдок“ с филмов формат, което задава един неудобен въпрос… „Кой открадна Коледа?“

Първото специално празнично издание на „Криминалните случаи на Мърдок“ ще дебютира по Epic Drama в цяла Централна и източна Европа в 22:00 в събота, 19 декември с повторение на Бъдни вечер от 19:45 и на Коледа – отново в 22:00.

Филантропът Алистър Макгауън е открит мъртъв на парти в имението си и дарените подаръци за нуждаещите се деца, са откраднати.

В една снежна нощ преди Коледа, детектив Мърдок и доктор Огдън са на прием в имението Макгауън, заедно с инспектор Бракенрийд, съпругата му Маргарет и полицаи Крабтрий и Хигинс.  За гостите на вечерта, сред които са сираци и пациенти от The Hospital for Sick Children, се изнася представлението на „Малката кибритопродавачка“ с Мери Пикфорд в главната роля.

Истинският подарък за децата, обаче, е когато г-н Ранкин (Brendan Coyle) и домакинята, г-жа Милисънт Макгауън (Kelly Rowan) представят специалния гост, Св. Ник.

За зла участ, когато завесата се вдига, за да се покаже Алистър Макгауъл, домакина-филантроп в костюм на Дядо Коледа, той се оказва безжизнен, а щедро дарените подаръци за нуждаещите се деца – откраднати!

Докато детектив Уилям Мърдок разследва убийството на Макгауън, той разбира, че местният бизнес магнат открито е враждувал с бившия си партньор Сайръс Линч.

Полицията на Торонто не може да намери основния си запозодрян, но пък бързо открива липсващите подаръци, оказали се раздадени на улицата от мъж, който твърди, че е истинският Св. Ник – в ролята е носителят на поредица награди „Еми“ и „Златен глобус“, Ед Аснър. Въпреки протестите на помощницата му, Мери Пикфорд, те го арестуват.

Появяват нечисти сили, които застрашават мирния дух на празниците и Мърдок разбира, че не само трябва да реши ужасяващото престъпление, но и да спаси Коледа.

„Криминалните случаи на Мърдок: Коледа в стил „Мърдок“ е по Epic Drama на 19 декември и на 25 декември от 22:00, на 24 декември от 19:45 и на 27 декември след 23:30. Втората добра новина за почитателите на поредицата с детектив Мърдок: сезон 10 дебютира в ТВ дома на епичната драма на 4 януари, понеделник, в 21:15.