Коафьорът Наско Папазов направи Алея на славата в салона си - #allistrend #allistrend

Коафьорът Наско Папазов направи Алея на славата в салона си

снимка: PR

Студио „N Stage“ на популярния коафьор Наско Папазов се превърна в първия български фризьорски салон, който направи собствена Алея на славата. „N Stage“ се намира в сърцето на София и вече цели пет години предлага високо качество на обслужване и грижа за клиента в уютна обстановка с минималистичен дизайн.

„Името “N Stage” не е случайно. Концепцията ни от самото му създаване се основава на това, че клиентите ни са звездите, които изгряват на нашата сцена. По повод петгодишнината от създаването на салона, решихме да развием концепцията като добавим новия слоган „Звездата си ти“ и стартираме  изгряването на първите звезди на нашата Алея на славата. Своята звезда, заедно със сертификати и удостоверения получиха пет от нашите най-редовни клиенти, като всяка следваща година ще добавяме по още една“, разказа Наско Папазов.

 

Наско Папазов е един от най-популярните ни коафьори. Открива първия си салон на 21 години, като не след дълго го разширява и започва да предлага голямо разнообразие от услуги на своите клиенти. Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести и на кориците на популярни списания. През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на  Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.