Керана пусна новата си песен „Правя квото искам“ (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix) - #allistrend #allistrend

Керана пусна новата си песен „Правя квото искам“ (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix)

снимка:ПР

Талантливата българска певица Керана пусна новата си песен „Правя квото искам“ (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix), която съдържа уникалната музика от хитовия сингъл „Hope“ на The Chainsmokers. Видеото беше излъчено за пръв път в телевизионен ефир вчера.

Парчето вече може да бъде гледано по телевизионните музикални канали, в социалните мрежи, и да бъде чуто ексклузивно по bTV радио и радио N-Joy.

Керана работи по проекта Tuborg Open, превръщайки откриването на нова музика в още по-забавно и приятно изживяване, като кани всички фенове в България да се присъединят към кампанията заедно с едни от най-нашумелите музикални изпълнители в света – The Chainsmokers.

Новата песен преплита неповторимия стил и звучене на Керана с ритъма на песента „Hope“ – парче на The Chainsmokers от албума им „Sick Boy”, който бележи над 1 милиард онлайн слушания до момента. Песента на Керана е посветена на освобождаването на вътрешната ни сила и изразяването на личната ни индивидуалност и свобода.

Музикалното видео, режисирано от Bashmotion, е заснето в един непрекъснат кадър и с една единствена камера, която през цялото време следва движенията на певицата. Впечатляващата хореография и сложен снимачен процес са били интригуващо предизвикателство за талантливата Керана, която се справя повече от успешно. Песента е записана в Monte Studio и продуцирана от Веселин Ценов – Algoriddim, а текстът е написан лично от Керана.

Ето какво коментира младата певица по повод тазгодишния проект Tuborg Open:

„Много съм щастлива, че имах шанса да създам собствена песен с музиката на The Chainsmokers! Участието в този проект ми позволи да се уча от истински звезди и да преоткривам нови измерения в музиката. Изкуството е начин да изразим себе си и да накараме другите да чувстват същото. За мен музиката е моята голяма любов. Тя ме кара да бъда свободна. Надявам се, че и хората ще усетят тази емоция в новата ми песен“.

The Chainsmokers споделиха:

„Бяхме толкова любопитни да чуем финалната песен и да видим как нашият стил е включен в нещо ново и уникално! Да бъдем част от този проект беше толкова вълнуващо за нас поради възможността да открием нови начини да творим, да се срещнем с млади таланти от различни страни и да споделим музиката си с тях. Изкуството не познава граници и наистина е страхотно да виждаме как то обединява хората по целия свят!

Музикалните фенове в България могат да се включат в кампанията, като споделят техните видеа в социалните медии, използвайки хаштага #СкачайВритъма и новия AR филтър, който им позволява да покажат как се забавляват на ритъма в новото парче на Керана.

Песента на Керана – Правя квото искам (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix) е една от многото музикални продукции, реализирани като част от тазгодишното издание на Tuborg Open. Песните, създадени в рамките на проекта, включват автентична музика от Европа и Азия в няколко различни жанра, сред които поп, рок, хип-хоп и фолк.

Повече информация за Tuborg Open можете да откриете на: www.tuborg.bg