Как американските зимни курорти спасяват новия снежен сезон - #allistrend #allistrend

Как американските зимни курорти спасяват новия снежен сезон

„Американската мечтата“, еп. 5: Българите Александър и Ива разказват за живота си и зимните спортове в новия епизод на подкаста на БНТ 

Александър и Ива се срещат в Ню Йорк през 90-те. Децата им са родени в Колорадо. Днес животът на семейството се върти около зимните спортове.

Как най-големите американски курорти спасяват новия снежен сезон в условията на пандемия и как четирима българи от две поколения разполагат  мечтите си между Америка и България? Чуйте разказа им в пети епизод на подкаста „Американската мечта“ с автори Биляна Бонева и Милен Атанасов.

Епизодът е част от подкаст поредицата на БНТ „Американската мечта“, в която международните редактори Биляна Бонева и Милен Атанасов търсят многообразните измерения на понятието, което съчетава спомени, придобит опит, конкретни съдби, сбъднати и несбъднати очаквания и личното усещане за успехи и разочарования. Как американската мечта променя хората – чужденци и граждани на САЩ и как я променят самите те?

Всички теми и епизоди на БНТ подкаст са достъпни за слушане в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg