Каква е цената на високия тв рейтинг? В сериала „Нереално“ по Bulgaria ON AIR - #allistrend #allistrend

Каква е цената на високия тв рейтинг? В сериала „Нереално“ по Bulgaria ON AIR

снимка: ПР

Хитовият сериал ще се излъчва от 27 април, всяка делнична вечер, от 20:30 часа 

Телевизионната професия безспорно е една от най-вълнуващите и непредсказуеми работи на света. И докато едни мечтаят да се докоснат до нея, други погубват и унищожават себе си в името на високия рейтинг. Защото коварните помисли и игри са едни от най-добрите приятели на успешната телевизия.

Американският драма-сериал „Нерално“ дава отговор на въпроса защо е толкова лош порокът на известността. Той вдига завесата пред задкулисните игри в скандалния свят на реалити телевизията, манипулацията като основно оръжие и неутолимата жажда за слава, показвайки с художествени похвати какви са тайните на реалити форматите. Под светлината на прожекторите в „Нереално“ е това, което сее случва зад кулисите на хитовото шоу за запознанства Everlasting, в което млад богаташ търси своята половинка сред десетки красавици.

В ролята на младата, амбициозна и изключително талантлива продуцентка Рейчъл Голдбърг влиза актрисата Шири Епълби, позната на българските зрители от сериала „Спешно отделение“. Макар добросъвестна и чистосърдечна, Рейчъл е доказан професионалист в манипулирането на отношенията между участниците в шоуто. С малко усилия, продуцентката винаги успява да получи необходимите драматични и възмутителни кадри, с които да запази високия рейтинг на предаването. След като получава зрелищен психически срив по време на финала на предишния сезон на Everlasting, Рейчъл се оттегля от снимачната площадка. Скоро след това обаче под привидното ласкателство на своя шеф, изпълнителния продуцент Куин Кинг, изкусната създателка на драми се завръща в шоуто, подтикната да стигне още по-скандални крайности – всичко в името на високия рейтинг.

За блестящото пресъздаване на задкулисните игри и разкриването на грозната реалност в  света на шоубизнеса, „Нереално“ получава 20 номинации и 5 награди, сред които са престижните AFI и Peabody. От 27 април той тръгва в ефира на Bulgaria ON AIR и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 часа. 

Още една премиера ще предложи на зрителите Bulgaria ON AIR този уикенд. На 25 и 26 април, от 20:30 часа ще бъде излъчен минисериалът Тайният живот на Мерилин Монро“, базиран на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от „Ню Йорк Таймс“.