„Изгубеният град“ от 25 март - #allistrend #allistrend

„Изгубеният град“ от 25 март

Джунглата не е виждала такова приключение. Вие също.

Не откачайте! На 25 март неподправената екшън комедия Изгубеният град ще „изсмуче“ и последната капка лошо настроение от зрителите в кината, които ще могат да открият подобаващо пролетния киносезон с един от най-забавните и атрактивни филми. Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф се отправят в тропическите гори в търсене на изгубено безценно съкровище и ще ни отведат на незабравимо пътешествие с много хумор, романтика и екшън, каквито джунглата не е виждала до момента. Кината – също.

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите на Изгубеният град където Чанинг Тейтъм, Сандра Бълок и режисьорът Адам Ний разкриват забавни подробности за един от най-паметните моменти във филма – сцената с пиявиците. Още на втория ден от снимките Тейтъм е съблечен чисто гол, а за гърба и дупето му доста здраво са залепени пиявици. Актьорът споделя за неудобството да бъде гол пред десетки хора от екипа, които не познава, както и да стои невъзмутим пред лицето на Сандра Бълок, която на всичкото отгоре рецитира и две страници монолог пред „малкия му приятел“. За щастие доверието между двамата актьори е налице и резултатът, макар и неудобен, е ужасно забавен.

Зад кадър „Ден втори – сцената с пиявиците“:

Създателите на Изгубеният град искат да предложат на зрителите зрелищно и забавно киноразвлечение, което отново да ги събере за неповторимото колективно съпреживяване пред големия екран, каквото от доста време ни липсваше. Героите в историята – силно необщителна писателка и повърхностен модел, които не само нямат място в джунглата, но и не би трябвало изобщо да са на открито, предвид уменията им за оцеляване в природата – ще ни отведат на неочаквано, понякога опасно, изпълнено с много екшън и хумор приключение, в края на което ще открием, че понякога измислицата се оказва реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме.