Играй и спечели "Книга на нощта" на Холи Блек! - #allistrend #allistrend

Играй и спечели „Книга на нощта“ на Холи Блек!

След като завладя сърцата на читателите си с „Жестокият принц“, а поредицата „Хрониките на Спайдъруик“ получи своята екранизация,  бестселъровата американска писателка Холи Блек се завръща на български език с първия си роман за възрастни – мрачно и безкомпромисно фентъзи, в което най-ценната стока е собствената ти сянка… „Книга на нощта“ се появява на български език в две луксозни издания, всяко със специално допълнение за българските читатели – с твърди корици и допълнителна глава с предистория, както и  с меки корици с допълнителни две приказки от Света на сенките!

Звучи интересно, нали?

Сега можете да спечелите 1 (един) брой екземпляр на „Книга на нощта“от Холи Блек, предоставена с любезното съдействие на Издателство „СИЕЛА“.

Как?

Това може да стане като отговорите на следния въпрос от  01.08.2022 г. до 08.08.2022 г. (включително):

Играта се провежда на уеб страницата на MIKA: Музика и лайфстайл с адрес: https://mikamagazine.com.

За да е валидно участието ти в играта, трябва:

Всеки участник има право на до 3 участия в играта. Коментарите и публикациите в полето за отговор следва да отговарят на добрите нрави, да не са от еротичен и/или порнографски характер или да внушават насилие, национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост, възхваляващи или оневиняващи жестокост, насилие, или такова, което е в противоречие с българското законодателство, обществения ред и добрите нрави. Отговор, който противоречи на горните изисквания, се дисквалифицира и не участва в тегленето на наградите. Пълния текст на правилата за участие можете да откриете тук.

Успех!