Започва второто издание на 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'!  - #allistrend #allistrend

Започва второто издание на ‘СИЛАТА на НЕизвестниТЕ’! 

Радио ТАНГРА МЕГА РОК и звукозаписна компания АУДИОСЛОТ продължават операцията по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България: След победата на CALIBERTY в първото издание на музикалния конкурс през 2020, мотивите на организаторите зад новата кампания остават същите:

Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията ВАСКО РАЙКОВ– вокалист на ODD CREW, продуцент и звукоинженер в АУДИОСЛОТ и водещ в радиото. Това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” – интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

ИЗПРАТЕТЕ своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на [email protected] заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!

АКО СПЕЧЕЛИТЕ – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!

САМОТО УЧАСТИЕ ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването  ‘ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112’ на ВАСКО РАЙКОВ – всяка седмица по ТАНГРА МЕГА РОК, както и да участвате в интервюта по радиото.

Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК и екипа на студио АУДИОСЛОТ! Победителят ще бъде обявен на 20 май 2021!