Запознайте се с Lift, новата вертикална ергономична мишка на Logitech - #allistrend #allistrend

Запознайте се с Lift, новата вертикална ергономична мишка на Logitech

снимка: ПР

Интуитивна безжична мишка, проектирана за по-малки ръце, изваяна за целодневен комфорт и налични в три красиви цвята и във версия за левичари

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи вертикалната ергономична мишка Lift – безжична мишка, проектирана за комфорт на бюрото през целия ден. Възхитителният дизайн с естествени извивки пасва идеално на малки и средни по размер ръце и идва в три красиви цвята: розов, бял и графитен. В графитен цвят се предлага и версия за работещите с лява ръка на пазарите в Северна Америка и Европа.

„Ергономията и комфорта играят съществена роля в общата кондиция на работното място,” каза Olessia Hageman, ръководител на отдела за ергономичен бизнес в Logitech. “Залагайки на философията, че когато се чувстваме по-добре, вършим нещата по-добре, създадохме Lift, за да помогне на хората да работят в комфорт с часове и да се чувстват по-добре в края на дългите дни на бюрото.”

Lift е последното допълнение към Ergo серията на Logitech и подкрепя подхода на компанията към продуктовия дизайн и преживявания с фокус към хората и на базата на научни данни. Вертикалната ергономична мишка Lift е внимателно създадена след няколко кампании тестове с потребители, включително в Logitech Ergo Lab и носи знака на одобрение на водещи институции по ергономия.

Тази уникална мишка включва цял пакет от предимства и предлага върхова продуктивност в компактен дизайн, за да осигури изключителен комфорт на бюрото. Меките гумени захвати на Lift и уютната подложка за отмора на палеца поддържат малките ръце в комфортна позиция в продължение на часове. 57-градусовият вертикален дизайн дава на потребителите, използващи дясна и лява ръка, релаксиращ захват и отнема напрежението от китката, докато позволява по-естествена поза на долната част на ръката. Тихото магнитно колелце SmartWheel предлага едновременно скорост и прецизност за точни редакции ред по ред или бързо скролиране през документи. Lift може да бъде свързана мигновено и безжично с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS и Android операционни системи посредством Bluetooth® Low Energy или сигурния USB приемник Logi Bolt. С помощта на Logitech Flow потребителите могат да поддържат фокуса си през целия ден и с лекота да управляват прехвърлянето на информация между 3 устройства с различни операционни системи.

Устойчивият дизайн на Lift също е форма на избор, от който ще се чувствате по-добре. В Logitech продуктите са проектирани да осигурят чудесно потребителско преживяване и да намалят до минимум отпечатъка върху околната среда и затова част от пластмасовите части на Lift са изработени от рециклирана пластмаса (PCR)  – 70% за графитената и 54% за розовата и бялата. PCR програмата на Logitech подсилва намерението на марката да проектира за устойчивост и да гарантира, че пластмасите от потребителските устройства получават втори живот след като спрат да бъдат използвани. Актуалните инициативи за увеличаване на мащаба на тази стратегия означават, че около 65% мишките и клавиатурите в обширното портфолио на Logitech включват някаква част PCR пластмаси и новите продукти също ще използват такива, където е възможно. Всички продукти на Logitech, включително Lift, са сертифицирани като въглеродно неутрални. Когато потребителите купуват продукти на Logitech, въглеродният отпечатък на този продукти е намален до нула чрез подкрепа на лесовъдство, възобновяеми източници и общества за предпазване на климата, които намаляват въглеродните отпадъци. ​​

Цена и наличност

Вертикалната ергономична мишка Lift ще бъде налична през април 2022 г. на Logitech.com, а до няколко дни и в ритейл веригите в страната. Препоръчителната крайна цена на мишката Lift е 150 лв. с ДДС. Lift for Business също ще бъде налична за покупка през глобалния уебсайт. Моля, свържете се с вашия локален търговец или посетете Logitech.com/workdesk.