Елена Сиракова и Момчил Косев с първи дует „Поне за миг“ - #allistrend #allistrend

Елена Сиракова и Момчил Косев с първи дует „Поне за миг“

“Поне за миг” океан от чувства, запечатани на лента новият химн на любовта, както вече го наричат някои, се казва “Поне за миг” и е първата дуетна песен на Елена Сиракова и Момчил Косев чувствена балада за моментите, в които въпреки трудностите избираме да останем в една любов, да преодолеем пречките, да преоткрием другия и да бъдем още по-силни заедно. Защото когато думите не стигат, но любовта е достатъчна, и една прегръдка стига, за да даде ново начало.
“Създадена на един дъх, за миговете, които ни карат да оставаме заедно до последен дъх” така я описва Елена в деня на премиерата.
Текстът и мелодията са нейни, а музиката създават заедно. Не по-малко завладяващо е и видеото към песента, дело на Бианка Хинова. Заснето със
стара VHS видеокамера, то носи очарованието на домашните видеа от 90-те години. В него е запечатана истинската, неподправена любов на четири реални двойки. Песента и видеото вече могат да бъдат намерени във всички музикални платформи.
Можете да слушате Елена и Момчил на живо още на 22.02, вторник, 20:00 ч. в бар “ПЕТЪК”, където ще чуете както “Поне за миг”, така и още много авторска музика от Елена, а до нея освен Момчил, ще бъдат още осем брилянтни музиканти! Ако жадувате за качествена българска музика, наситена със страст, нежност и смисъл, не пропускайте този концерт!