Дженифър Анистън влиза в една от най-силните си роли във филма „Торта“ по FilmBox Extra HD - #allistrend #allistrend

Дженифър Анистън влиза в една от най-силните си роли във филма „Торта“ по FilmBox Extra HD

Програмата на FilmBox предлага и филма „Да, всъщност не“

Тази седмица каналите на FilmBox предлагат хитови филми, наситени с емоции. Драмата „Торта“ е с участието на многократно награждаваната любимка на Холивуд – Дженифър Анистън – и ще започне в четвъртък от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD. Зрителите могат да се насладят и на романтичната комедия „Да, всъщност не“ с участието на красавицата Денис Ричардс в петък от 9:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Драматичната продукция „Торта“ носи награда „Златен глобус“ за най-добра актриса в драматичен филм на Дженифър Анистън и разказва историята на Клеър (Анистън), която след катастрофа започва да посещава терапевтична група за хора с хронични болки. Клеър е зависима към болкоуспокояващите, разведена и често посяга към алкохола. Героинята на Анистън търси пътя си, без да има очевиден изход от ситуацията. „Торта“ показва как самотата може да съсипе душата на един човек, който има нужда от подкрепа. Гледайте хитовата драма, която според критиците, показва актьорска игра от Дженифър Анистън достойна за „Оскар“ този четвъртък от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Романтичната комедия „Да, всъщност не“ е с участието на красавицата Денис Ричардс и Дийн Кейн, популярен с ролята си на Супермен във филма „Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен“. Филмът разказва историята на сватбения агент Лорън (Ричардс), която копнее най-накрая да дойде и нейният ред за успех в любовта. Лорън смята, че съдбата ѝ се е усмихнала, когато среща Ник (Кейн), но скоро след това разбира, че той е сгоден и тя е наета да организира сватбата му. „Да, всъщност не“ е филм за любовта, щастливи случайности и нестихващата надежда. Зрителите ще могат да го гледат в петък по FilmBox Extra HD от 9:00 ч.