ВУЗФ отвори официално ранния си прием на студенти - #allistrend #allistrend

ВУЗФ отвори официално ранния си прием на студенти

Записването за летния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще продължи до края на февруари

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-авторитетните бизнес университети в страната, сложи официален старт на ранния си прием на студенти, които искат да се запишат за обучение в бакалавърските и магистърските програми на университета за летния семестър на учебната 2021/2022 г.

За да отговори на големия брой запитвания на кандидати от цялата страна, приемът ще се осъществи само по документи. Те могат да се подават на място в университета или онлайн. При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.

Всеки, който иска да научи повече за специалностите, които предлага висшето училище, за обучението и преподавателите във ВУЗФ и за потенциалната си професионална реализация след завършването на университета, може да се включи във виртуалните отворени врати, които ВУЗФ организира на 26 и 27 януари от 15 ч. в платформата Google Meet. Всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри ще имат възможност да се срещнат със своите бъдещи преподаватели и да получат отговорите на всичко, което ги интересува за тяхното следване директно от първа ръка. Всеки, който желае да се включи в отворените врати, може да се запише за участие на е-mail: [email protected].

ВУЗФ е сред малкото университети в България, които предлагат всяка година обучение в нови и модерни дисциплини, съобразени с нуждите на бизнеса и пазара на труда. Във ВУЗФ студентите във всички специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за подготовка. В допълнение към това, през декември 2021 г. ВУЗФ подписа меморандум за сътрудничество за обучение във финтех направлението съвместно с Българската финтех асоциация.

През изминалата година две от счетоводните специалности на висшето училище – бакалавърската програма „Счетоводство, одит и финанси“ и магистърската специалност „Счетоводство, одит и корпоративен анализ“, получиха международна акредитация от ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants, Великобритания). Университетът за поредна година си заслужи и едно от челните места в Рейтинговата класация на висшите училище в България на МОН. Той е в топ 4 на най-добрите висши училища в направление „Икономика“ в България и отбелязва впечатляващите 95% по отношение на професионалната реализация на завършилите ВУЗФ студенти. Дипломантите на ВУЗФ са и сред най-добре платените специалисти в направление „Икономика“, със среден облагаем доход на завършилите от 2627 лв. през 2021 г.

През последните години университетът се доказа като една от най-активните и динамично развиващи се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ е да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна и пълна информация за предстоящото си следване може да се възползва от възможността за индивидуална консултация. Консултацията може да се проведе онлайн или на място във ВУЗФ в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: [email protected] или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски и магистърски програми на ВУЗФ може да разгледате на сайта vuzf.bg.