Виктория представя новата си песен и клип “Ugly Cry” на 20 ноември - #allistrend #allistrend

Виктория представя новата си песен и клип “Ugly Cry” на 20 ноември

снимка: ПР

Българската сензация на Евровизия Виктория ще представи новото си музикално видео на 20 ноември. Песента “Ugly Cry” е създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон, където Виктория и едни от най-добрите продуценти и композитори във Великобритания работиха по потенциалните песни за конкурса.

Премиерата на клипа на Ugly Cry ще бъде в официалния YouTube канал на Виктория, а песента може да се запази предварително във всички дигитални музикални платформи още днес.

“Ugly Cry” е третата песен, която Виктория ще представи през 2020 година. През месец март тя впечатли Европа с хита си от Евровизия ”Tears Getting Sober” и покори едни от най-престижните международни музикални класации, а след отмяната на конкурса тя зарадва своите фенове с песента “alright.”.

Паралелно с това продължава и подготовката на Виктория за Евровизия 2021, където тя ще има възможността да представи България пред близо 200 милиона зрители от цял свят. По-рано този месец българската музикална надежда и вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведоха среща, след която бе съобщено, че Министерство на туризма ще подкрепи българското участие на Евровизия 2021, а Виктория от своя страна ще бъде едно от лицата на държавата ни пред света.

Евровизия 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май в холандския град Ротердам и ще бъде излъчена на живо по БНТ 1 от 22:00 часа българско време.