Winona Oak пусна новия си сингъл “Baby Blue” - #allistrend #allistrend

Winona Oak пусна новия си сингъл “Baby Blue”

Winona Oak, снимка: Julian Gillstrom

“Winona Oak е име, което трябва да знаете” – PAPER

Утвърдената певица и автор на песни Winona Oak пусна новия си сингъл “Baby Blue”, наличен у нас чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records. Персоналният трак изследва по-тъмната страна на любовта чрез помитащи ритми с изключително живописно разказване на истории.

“Иска ми се да знаех по-рано в живота си, че себеуважението няма нищо общо с начина, по който хората те третират“, споделя Winona. “Когато изтощиш себе си с опити да ги спасиш от тях самите, лъжеш, за да ги защитиш, жертваш собствените си нужди и разбиваш сърцето си отново и отново – може да осъзнаеш, че понякога нямаш друг избор освен да си тръгнеш и живееш. Тежък урок е да научиш, че на някого, когото обичаш, не му пука за теб, може би му се иска да можеше, но просто не е способен и няма абослютно нищо, което да направиш, за да промениш това. И може би един ден ще разбереш, че щастието ти не зависи от това на другите и че заслужаваш да се чувстваш обичан“. 

“Baby Blue” следва трака от дебютния албум на Winona, “Island of the Sun”. Продуциран от  Chris Lyon (The Chainsmokers x Winona Oak, Rina Sawayama, AlunaGeorge x Bryson Tiller) и Valley Girl (Dua Lipa, Caroline Polachek), “Island of the Sun” пристигна по-рано тази година и е присъединен от зашеметяващо видео, заснето в родния град на Winona, Sollerön, Швеция – гледайте ТУК.

Winona ще отпразнува ISLAND OF THE SUN с най-голямото си турне досега в Северна Америка. Датите, с които тя ще подкрепи британското алт-поп дуо Oh Wonder, започва на 8 май в Торонто и ще продължи през целия месец.  По-късно тя ще се присъедини към Alec Benjamin на европейското и британско турне това лято.