TLC представя „Аз съм Шона Рей“ - #allistrend #allistrend

TLC представя „Аз съм Шона Рей“

Шона Рей може да изглежда като дете, но отчаяно иска да се отнасят към нея като към възрастен. Защото е на 22 години. Поредицата „Аз съм Шона Рей“  разкрива живота на Шона, която е в капана на тялото на 8-годишно дете заради рядка форма на мозъчен тумор. Тя се справя с предизвикателствата на порастването и се опитва да живее нормален живот за възрастни, въпреки външния си вид, докато светът я вижда като малко дете. Премиерните епизоди на „Аз съм Шона Рей“ са в ефира на TLC всеки понеделник до 14 март, от 22:00 ч.

Диагностицирана с рядка форма на мозъчен тумор, когато е на шест месеца, лечението на Шона позволява ремисия, но води до страничен ефект, който никой не е предвиждал – тя спира да расте. Химиотерапията подтиска функцията на хипофизната ѝ жлеза, оставяйки Шона с детски външен вид и ръст на 8-годишно дете.

TLC представя „Аз съм Шона Рей“ 14

снимка: ПР

„Когато за първи път чух за Шона Рей, не можех да спра да задавам въпроси. Бях пленен от историята ѝ и беше повече от ясно, че TLC трябва да разкаже нейната историята.“, споделя Хауърд Лий, президент на TLC Streaming and Network Originals. „Подобно на толкова много поредици на TLC, и тази е с уникален набор от предизвикателства, разказвайки вдъхновяващата история на момиче, което се изправя срещу трудностите по пътя, въоръжена със смелост, сърце и дързост.“, добавя той.

Шона е решена да не позволи на външния си вид и ръста си да я спрат да се опитва да живее живота на нормален възрастен човек, въпреки че светът има проблем да я възприема като голям човек. Със своя хъс за живот и уникалното си чувство за хумор, Шона отстоява своята независимост, ходи по срещи, шофира и се изнася от къщата на родителите си. Всичко това с помощта на нейното подкрепящо и весело семейство, което е отдадено на мисията да осигури най-добрия възможен живот за дъщеря си, но и което понякога може да бъде прекалено задушаващо в грижите си. Зрителите ще преживеят живота през очите на Шона, която дава един нефилтриран и болезнено откровен поглед върху това какво е човек да страда от подобна рядка болест в наши дни.

Следвайте TLC във FacebookInstagramTwitterTikTok, и  YouTube, където ще научите и всичко най-ново, свързано с живота на Шона Рей. Присъединете се с мнение или реакция с #shaunarae.