TEILOR стартира новата кампания FLIGHT - #allistrend #allistrend

TEILOR стартира новата кампания FLIGHT

снимка: TEILOR

Първата мъжка колекция бижута, подписана от марката

TEILOR, марката за луксозни бижута с присъствие в региона на Централна и Източна Европа, стартира новата кампания, посветена на FLIGHT – първата мъжка колекция бижута, подписана от марката. Дизайнът на бижутата е вдъхновен от две емблематични архитектурни завоевания – пирамидата и небостъргача. Сред материалите се откроява титанът, ядрото на колекцията. Златото, диамантите и среброто също са част от историята, създадена от дизайнерския екип на марката, съставен от бижутери от най-престижните международни марки.

„FLIGHT е първата мъжка колекция бижута, подписана от нашата марка, и също така е първата колекция, която интегрира титан като иновативен материал. По време на процеса на разработка, нашият екип от дизайнери на бижута с международен опит непрекъснато търсеше решения за създаване на парчетата според плана. Просто казано, те направиха иновации. Вдъхновен от два архитектурни символа на творческа свобода и смелост – пирамидата и небостъргачa – дизайнът на бижутата е подчертан чрез титан, злато, диаманти и сребро. Горди сме, че стъпихме в една все още неизследвана пазарна област с колекция, вдъхновена от ценностите на нашата марка: смелост, адаптивност и постоянство“, казва Анда Юрка, търговски и продуктов директор @TEILOR.

Колекцията идва с изключителна новост за портфолиото на марката. Титанът – материал на бъдещето – е сърцевината на колекцията и се нуждаеше от интензивна обработка, що се отнася до интегрирането на диаманти. Така дизайнерите, създатели на колекции бижута за най-популярните международни марки, превърнаха визията си в комплексна колекция – чрез нейните символи и историята зад нея. След две десетилетия, в които TEILOR се фокусира върху дамските бижута, колекцията FLIGHT вече е посветена на мъжете и стартира със символична, но внушаваща идея: „Всеки ден вие сте архитектът на живота си“.

„Колекцията FLIGHT е значима не само чрез своя дизайн, но и чрез история, която я придружава. Архитектурните символи стават отражение на смелостта и високите стремежи, амбицията на човека да покорява нови хоризонти. Посветен на тези, които са настроени да постигнат най-предизвикателните цели, FLIGHT съчетава страхотен мъжествен стил със смисъл, който го подкрепя“, казва Юлия Новак, маркетинг мениджър @TEILOR.

Сред героите на колекцията има титаниеви пръстени, огърлици и гривни с черни диаманти и златни акценти. Златните тенис гривни внасят елегантна нотка в мъжкия стил, а сребърните елементи предлагат разнообразни възможности за носене всеки ден, като запазват символичния дизайн.

Открийте колекцията FLIGHT в магазините на TEILOR или онлайн на www.teilor.com.