SKILLET с 11-и студиен проект DOMINION - #allistrend #allistrend

SKILLET с 11-и студиен проект DOMINION

снимка: JIMMY FONTAINE

Мултиплатинената и номинираа за награди GRAMMY рок банда SKILLET пусна 11-ия си студиен проект, DOMINION, който у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic.  С похвалите на критиците за „‘динамичните, невероятно триумфиращи, агресивни и силно ободряващи песни“, сетът от 12 трака е  наличен във всички дигитални стрийминг платформи и на skillet.com.

Споменавайки, че бандата „комбинира агресивна музика с позитивни послания, кояето се е доказала като печеливша формула“,  Billboard поведе разнообрзна редица от попадения в пресата, включително и подкрепа от  LOUDWIRE, ALT WIRE, CBN News, шоуто на Brian Kilmeade по Fox News Radio, Patheos, All Music, Dana Perino’s „One More Thing“ и други, а отзивите продължиха:

„Skillet заявяват доминирането си в динамичен нов запис“ – RIFF Magazine

„…Истински динамични… силно ободряващи и изпълнени с надежда. Едни от малкото банди днес, които наистина се фокусират върху това да предложат на слушателите позитивно послание в такива мрачни времена“. – BRUTAL PLANET

„‘Dominion’ започва с три вдъхновяващи химна, изпълнени с борба и увереност…предлага невероятно триумфиращ, позитивен тон…Веднага става ясно, че членовете са повлечени в пословична битка, която им е предопределено да спечелят… „Standing In the Storm“, най-добрата песен от записа, бълва куплети с ритмични модели, които са близо до рапа, използвайки по-традиционни припеви, за да доставят непоклатимо послание, ‘I’ve still got some life in me/ I’ve still got some fight in me.’“ – BLABBERMOUTH

“Любимият ми запис от Skillet като цяло и съм “закован” от поименния дебют. Точно като стигнах до “Forever or the End”, слушайки албума поред, осъзнах, че това е албума на Skillet, който съм чакал и  “Dominion” е албума, който е необходим в тези времена“ – NEW RELEASE TODAY

„Surviving The Game“, първият сингъл от  DOMINION, направи силен дебют, вече събрал над 12 милиона стрийма и близо топ 20 статус в Active Rock radio. Музикалното му видео е гледано над 3.7 милиона пъти, със синхронизации в спорта.

Все още няколко седмици далеч от официалното навлизане в Christian AC radio, сингълът  „Refuge“  присъства в над 10 AC станции, включително в Орландо, Оклахома Сити, Кливланд, Мобайл и Тампа, добавили трака в своите плейлисти.

Продуциран от Kevin Churko (Papa Roach, Disturbed, Five Finger Death Punch) с песни, писани от John Cooper, Korey Cooper, Kevin Churko и Kane Churko, албумът е 100 % създаден от дистанция между турнето на бандата, домашното студио в Уисконсин и студиото на Churko в Лас Вегас.

„DOMINION е за отбелязването на свободата, освобождение от страха – да бъдем тези, които искаме да бъдем, да казваме това, което искаме да казваме, да вярваме в каквото искаме да вярваме“, казва Cooper says. „Донякъде е напомняне за дадените от Бога права, с които сме родени. Време е да си върнем някакъв контрол над животите ни и да не бъдем роби на страха. Надявам се този запис да накара хората да се чувстват по-силни, вдъхновени, ободрени и да се наслаждават на рока!“.

Skillet прави тъкмо това като ще оглавят Winter Jam 2022 в страната тази зима/пролет. Пълна информация за турнето вижте на Skillet.com.