Ryan Castro с хит - #allistrend #allistrend

Ryan Castro с хит

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Ryan Castro, един от водещите регетон изпълнители, покори всяко кътче на земното кълбо със своя мега хит „Mujeriego“. Парчето,  което представлява модерно сливане на меренге с регетон, завладя класациите в повече от 25 страни по света.

Роден и израснал в Педрегал, северно от Меделин, Ryan проявява невероятен музикален интерес от много ранна възраст, който се развива през годините му в гимназията, когато е заслепен от света на рапа. На 17-годишна възраст започва да пее в градския транспорт, за да носи пари вкъщи, а с годините натрупва опит и увереност, които го карат да се изявява в барове, клубове и по събития.

По-късно певецът пътува до Кюрасао, където свири в хотели и ресторанти и спестява, за да плати за своята музикална продукция и разработката на видеоклипове. По време на престоя си там,  Ryan записва две песни, които стават популярни и покрай тях лейбъла на колумбийския регетон певец Kevin Roldán се свързва с него. Оттогава кариерата на изпълнителя прави обрат, който го довежда до това, което е днес – най-актуалния артист през изминалата година в Колумбия.

След големите му хитове като „JORDAN“, „Wasa Wasa“ и „Monastery“, певецът зарадва феновете си с песента, която е тренд в платформите TikTok и Instagram. Създадена заедно с копродуцента SOG, тя се ражда, докато двамата с Ryan си спомнят за влиянията си от детството, a когато бива представенa в социалните медии, се превръща в моментален хит.

Официалното видео е записано в Меделин, Колумбия, под режисурата на Felipe Mejía и Felipe Toro’ и показва типична Коледа в Паиса с приятели и познати, а кварталът от детството на Ryan, където е заснет клипа, е идеалната локация за парти като това.