ROSALÍA представя „MOTOMAMI“ - #allistrend #allistrend

ROSALÍA представя „MOTOMAMI“

Определян като един от най-очакваните албуми за 2022 г., осемкратната носителка на Latin GRAMMY ROSALÍA представя колекцията си MOTOMAMI. След интензивен тригодишен творчески процес, изпълнен с невероятно внимание към художествените детайли, певицата пуска един всеобхватен проект, който има за цел да заличи границите между различни култури, жанрове и полови роли. Тя предоставя на феновете си един личен и модерен мюзикъл, автопортрет на силно, гордо и женствено младо момиче, отвеждайки феновете на едно емоционално пътешествие.

„През последните три години бях съсредоточена върху това да дам на този албум усещане за риск и вълнение… всичко в този запис беше започнато от нулата… концептуално, експериментално и моята най-лична, изповедна и чувствена колекция досега. MOTOMAMI олицетворява двойствеността, два вида контрастираща енергия… „МОТО“ означава „силен“, докато „МAMI“ се позовава на „крехкостта – има и чувство за хумор и ирония.“, споделя изпълнителката.

Продуциран от ROSALÍА, албумът включва 16 песни, наскоро издадените парчета „HENTAI“, „CHICKEN TERIYAKI“ и „SAOKO“, както и „LA FAMA“ с участието на The Weeknd. „LA FAMA“ дебютира на #1 в испанската класация за сингли и прекарва 3 седмици на тази позиция, а също така достига до #2 в Hot Latin Songs на Billboard. Официалното музикално видео към трака вече има над 86 милиона гледания и се изкачва до #1 в YouTube в 13 страни, включително в Испания, Мексико и Аржентина. „SAOKO“ влиза в Global Spotify Chart на #40 и застава на #2 в Spotify Chart на Испания, правейки песента най-мащабния самостоятелен дебют на испански изпълнител в историята на Spotify класациите.

След появата на дългоочакваното издание, ентусиазмът на феновете и позитивните отзиви в пресата се трупат с всеки час, като мнозина го определят за „Албумът на годината“, „Безспорен шедьовър“ и „Най-доброто от  ROSALÍА“.