“Room for 2” е новият сингъл на Benson Boone - #allistrend #allistrend

“Room for 2” е новият сингъл на Benson Boone

Benson Boone е отново тук с новия сингъл, наречен “ROOM FOR 2”. Продължение на дебютния сингъл “GHOST TOWN”, той показва 19-годишното момче във влюбено настроение, споделящо чувствата си и говорейки директно чрез сърцето си. Както феновете очакваха, силните вокали на Boone заемат централна позиция. Слушайте у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Music.

Насред бляскави клавиши и емоционален аранжимент, изгряващата звезда пее за подкрепата към някого, когото обича. “Open up my heart for you”, пее той. “Baby I got room for 2”. Това е типа химн, който впечатлява и със сигурност докосва слушателите по света по начина, по който “GHOST TOWN” бе приет от онези с разбити сърца.

За “ROOM FOR 2” Benson коментира, “Пиша толкова много тъжни песни за преживявания, които съм имал, но срещнах момиче, което е различно от всеки, който съм срещал, и тя ме кара да се чувствам сякаш мога да направя всичко за нея. Room For 2 е всъщност начало в дневник за нея“.

Вдъхновен от токсичната връзка на приятел, “GHOST TOWN” се превърна в незабавен стрийминг феномен. Извисяващият се сингъл влезе в класациите на страни като Австралия, Канада, Дания, Обединено кралство, Швеция и Норвегия, където стигна #1. В Щатите той стана първото навлизане за изгряващия хитмейкър в Billboard Hot 100 и в момента се изкачва по радио класациите, където стои на #24 в Top 40 и влезе в Top 15 на Hot AC radio.

Певецът/автор на песни—който подписа чрез и е напътстван от супер звездата на Imagine Dragons, Dan Reynolds— направи зрелищна версия на живо на “GHOST TOWN” в The Ellen DeGeneres Show наскоро. Това изпълнение следва друг звезден завой в The Kelly Clarkson Show през 2021. Песента събра пронизващите 162 милиона глобални стрийма, както и похвали от Billboard, които поздравиха неговите  “сдържани вокали” и Consequence, които го нарекоха “вълнуващ нов глас”.  С “ROOM FOR 2” Boone доказва, че е готов да надгражда набраната инерция и да стигне до сърцата на още повече слушатели.