Red Bull Dance Your Style се завръща в България - #allistrend #allistrend

Red Bull Dance Your Style се завръща в България

 

Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя на пиедестал индивидуалността и импровизацията, се завръща триумфално в София, на 23 септември 2023 г. Любителите на „уличните танци“ от цялата страна са поканени да станат свидетели и да участват в това вълнуващо събитие, което обещава да покаже на сцената едни от най-добрите танцьори и хореографи в страната.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Red Bull Dance Your Style прослушвания:

Дата: 23 септември 2023 г.

Час: 13:30 ч.

Местоположение: International Dance Academy 360

Red Bull Dance Your Style кани неограничен брой участници от цялата страна да заемат участие в състезанието, като се регистрират на линка. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.
Трима международни съдии ще се погрижат за отсяването на 16 участника, които ще се класират за официалната квалификация в София по-късно същия ден.
Прослушването се провежда в едно от най-големите и прогресивни танцови студиа в страната – International Dance Academy 360. Школата е дом на множество талантливи деца и възрастни, обичащи танцовото изкуство, както и 20 ментора и над 17 танцови стила.

Red Bull Dance Your Style квалификации:

Дата: 23 септември 2023 г.

Час: 17:00 ч.

Местоположение: Езерото Ариана, София

Избраните 16 участинка от прослушванията застават един срещу друг, като публиката решава кои трима в тази квалификация ще спечелят място в националния финал на събитието на 8-ми октомври в столицата.

Red Bull Dance Your Style Национален финал:

Дата: 8-ми октомври 2023 г.

Час: 17:00 ч.

Местоположение: подлез „Софийското Ларго“

Националният финал на събитието кани 13 от най-добрите хореографи и танцьори в страната да се изправят срещу 3-мата участника, спечелили по време на квалификациите. Шампионът заминава към глобалния финал на формата на 4.11 във Франкфурт на Майн, Германия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за световната титла Red Bull Dance Your Style шампион срещу най-добрите танцьори от 46 държави.

Основни акценти:
Събитието обединява различни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от съвременен танц до хаус – събитието ще покаже разнообразни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова култура в България. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.

Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е уникално събитие, в което публиката определя кой ще бъде новият национален шампион.

Не пропускайте шанса си да станете свидетели на невероятния талант и страст на най-добрите танцьори в България, които се борят за място на световната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и забавления!